LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Tittarna jublar efter Beata Ernman Thunbergs framträdande i TV4

08 maj, 2019 
Beata thunberg Ernman i malou efter tio i TV4
Miljökämpen Greta Thunberg har uppmärksammats världen över. Men nu är det lillasystern Beata Ernman Thunbergs tur att få hyllningar. Efter sin medverkan i morgonens Malou efter tio jublar tittarna både över hennes sång och hennes ord.
Annons

Det har väl knappast undgått någon att svenska miljökämpen Greta Thunberg, 16, blivit en stor förebild världen över – för både unga och gamla. När hon i höstas startade sin skolstrejk för klimatet dröjde det inte lång tid innan fler unga hakade på, och nu mera sker skolstrejker i många städer runt om i världen. Greta har minst sagt uppmärksammats och nu reser hon världen runt för att prata om klimatkrisen.

När hon gästade Skavlan berättade hon bland annat att hon fått sina föräldrar Malena Ernman, 48, och Svante Thunberg, 49, att sluta flyga, och nu vill hon få med sig resten av världen. Och nog är hon på god väg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Greta Thunberg har hyllats av stora namn som Obama och Bono. Men nu är det också en annan i familjen som hyllas, nämligen hennes syster Beata Ernman Thunberg, 13. Under morgonen gästade hon Malou efter tio för att framföra den nya låten Bara du vill.

Hyllas av TV4-tittarna

I ett inlägg på programmets Instagram-sida visar TV4-tittarna att de är mycket imponerade av Beata Ernman Thunberg.

Annons

”Fantastisk röst och fantastisk tjej. Heja Beata”, skriver en tittare.

”Bara gråter när jag hör Beata. Vilken talang”, skriver en annan.

”Lycka till Beata! Världen behöver såna som du”, skriver ännu en.

”Magisk röst och låt av en fantastisk tjej!”, skriver en till.

Men hon gästar enbart inte bara programmet för att briljera med sången. Hon pratar även om uppväxten – om mobbningen, att leva med diagnoser och att föräldrarnas fokus hamnade en hel del på den äldre systern Greta när hon mådde som sämst.

– Det var väldigt ensamt. Jag gjorde inte så mycket, förutom att backa undan. Men jag blev väl lite deprimerad antar jag, säger Beata i Malou efter tio.

FOTO: TV4

Annons