Artikeln innehåller reklamlänkar

Tittarilska mot Bianca och Pernillas beteende i Renées brygga

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren i Renées brygga

Wahlgrens värld-profilerna Pernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso och Christina Schollin är med i det kommande avsnittet av Renées brygga på TV4. En video på Facebook visar en del av deras medverkan – och tittarna är redan missnöjda.

På onsdag gästar artisten Pernilla Wahlgren, 51, Renée Nyberg i Renées brygga på TV4 tillsammans med sin dotter Bianca Ingrosso, 24, och mamma Christina Schollin, 81. Programmet är inne på sin femte säsong och har bland annat gästats av Kristin Kaspersen, 49, Viktor Frisk, 23, och Lasse Åbergs, 78, tidigare i år.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

När Lasse Åberg medverkade lyckades han tillsammans med Ola Salo, 41, överraska programledaren rejält. Detta gjorde de genom att återskapa en av scenerna ur kultfilmen SOS – en segelsällskapsresa där Lasse Åberg spelar huvudrollen. Utklädda till stålmannen respektive en kanin gjorde de entré hos Renée i skärgårdsidyllen och det var tydligt att hon var chockad.

– Du vet hur mycket jag älskar den här filmen. Jag kan ju varenda replik. Det här är den finaste present … Alltså, ni är så fina! Jag orkar inte, sa Renée Nyberg när hon såg artisten och skådespelaren i sina utklädnader.

Tittarnas kritik mot familjens beteende

Men denna vecka är det alltså Wahlgrens värld-profilerna som ses tillsammans med Renée i tv-rutan. De kommer bland annat att prata om ätstörningar, Pernillas skilsmässa och Christinas relation med maken Hans.

TV4 har nu delat med sig av ett filmklipp från avsnittet och i detta ser man Renée på en båt tillsammans med sina gäster. Programledaren håller i ratten medan Christina, Pernilla och Bianca knappar på sina mobiltelefoner. I kommentarsfältet är det tydligt att beteendet inte går hem hos tittarna.

”Dålig stil o sitta med mobilen när man är bjuden till nån”, skriver en person.

”Jag skulle typ slänga deras mobiler i vattnet”, skriver en annan.

Men det finns även de som går in och försvarar profilerna i kommentarsfältet.

”Ni tror inte de blivit regisserade att sitta med mobilerna för att provocera? De är säkert väl medvetna om vad en stor del av folket tycker, och driver med tittarna.”

Renées brygga sänds onsdagar klockan 21.00 i TV4 och på TV4play.

LÄS MER: Renée Nyberg om svartsjukan i relationen med David Hellenius

LÄS MER: Renée Nyberg bryter ihop efter kuppen i TV4: ”Orkar inte”

LÄS MER: Bianca Ingrosso om bråket med TV4: ”Jag skämdes”

FOTO: Magnus Sandberg/TT, TV4, Cornelia Nordström/EXP/TT

SENASTE NYTT!