Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tittarilska mot Bianca och Pernillas beteende i Renées brygga

18 feb, 2019 
Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren i Renées brygga
Wahlgrens värld-profilerna Pernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso och Christina Schollin är med i det kommande avsnittet av Renées brygga på TV4. En video på Facebook visar en del av deras medverkan – och tittarna är redan missnöjda.
Annons

På onsdag gästar artisten Pernilla Wahlgren, 51, Renée Nyberg i Renées brygga på TV4 tillsammans med sin dotter Bianca Ingrosso, 24, och mamma Christina Schollin, 81. Programmet är inne på sin femte säsong och har bland annat gästats av Kristin Kaspersen, 49, Viktor Frisk, 23, och Lasse Åbergs, 78, tidigare i år.

När Lasse Åberg medverkade lyckades han tillsammans med Ola Salo, 41, överraska programledaren rejält. Detta gjorde de genom att återskapa en av scenerna ur kultfilmen SOS – en segelsällskapsresa där Lasse Åberg spelar huvudrollen. Utklädda till stålmannen respektive en kanin gjorde de entré hos Renée i skärgårdsidyllen och det var tydligt att hon var chockad.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Du vet hur mycket jag älskar den här filmen. Jag kan ju varenda replik. Det här är den finaste present … Alltså, ni är så fina! Jag orkar inte, sa Renée Nyberg när hon såg artisten och skådespelaren i sina utklädnader.

Annons

Tittarnas kritik mot familjens beteende

Men denna vecka är det alltså Wahlgrens värld-profilerna som ses tillsammans med Renée i tv-rutan. De kommer bland annat att prata om ätstörningar, Pernillas skilsmässa och Christinas relation med maken Hans.

TV4 har nu delat med sig av ett filmklipp från avsnittet och i detta ser man Renée på en båt tillsammans med sina gäster. Programledaren håller i ratten medan Christina, Pernilla och Bianca knappar på sina mobiltelefoner. I kommentarsfältet är det tydligt att beteendet inte går hem hos tittarna.

”Dålig stil o sitta med mobilen när man är bjuden till nån”, skriver en person.

”Jag skulle typ slänga deras mobiler i vattnet”, skriver en annan.

Men det finns även de som går in och försvarar profilerna i kommentarsfältet.

”Ni tror inte de blivit regisserade att sitta med mobilerna för att provocera? De är säkert väl medvetna om vad en stor del av folket tycker, och driver med tittarna.”

Renées brygga sänds onsdagar klockan 21.00 i TV4 och på TV4play.

FOTO: Magnus Sandberg/TT, TV4, Cornelia Nordström/EXP/TT

Annons