LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tittarilska mot TV4 under Grammisgalan: ”Sjukt dåligt!”

08 feb, 2019 
Tittarnas kritik mot Grammisgalan 2019 på TV4play
Grammisgalan 2019 livesändes på TV4play. I kommentarsfältet på kanalens Facebooksida riktar flera tittare nu kritik mot sändningen.
Annons

I torsdags för det dags för Grammisgalan 2019. Grammis är ett av Sveriges största musikpris och delas ut i 22 kategorier. Under galan, som hölls i Annexet i Stockholm, vann bland andra Sarah Klang, Robyn och Seinabo Sey priser.

Den delen av kvällen som fått mest uppmärksamhet i medierna är Tim ”Avicii” Berglings pappas tal. Inte ett öga var torrt när han tog emot Årets hederspris som tilldelades hans bortgångne son.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Som Tims pappa är jag väldigt hedrad att få motta det här fina priset. Tim var en vänlig person med humor och stort allvar, ödmjuk och envis som synden. När det gällde musiken var han på gränsen till besatt för att nå det optimala som han hade tänkt sig, sa Klas Bergling.

Klas Bergling avslutade sitt känslosamma tal med att tacka fansen och alla som har hört av sig till familjen efter sonens tragiska bortgång i april förra året.

– Tim, vi tror att din musik kommer leva kvar och fortsätta att glädja människor. Tack Tim, och tack för ordet.

Annons

Tittarna rasar efter upptäckten i TV4

Grammisgalan livesändes på TV4play och tittarna fick hänga med på den 36:e upplagan av evenemanget. Kvällens värdpar var Daniel Hallberg och Rennie Mirro. Kanalen har lagt upp en bild på programledarduon på sin Facebooksida och i kommentarsfältet är det tydligt att en del tittare inte riktigt var nöjda med sändningen.

”SJUKT DÅLIGT LJUD !!!”, skriver en person.

”Monoljudet i min farfars gamla radio låter bättre!!!”, skriver en annan.

”Är det bara jag som har sämst ljud?”, undrar en tredje.

En anställd på TV4 har svarat på kommentarerna och försökt lista ut vad det dåliga ljudet kunde bero på, men det är oklart om kanalen lyckades lösa problemet.

FOTO: TV4

Annons