Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Tittarilska efter inslaget med prins Daniel i Nyhetsmorgon

03 feb, 2019 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Prins Daniel avbryts av programledarna i Nyhetsmorgon.
När prins Daniel agerade flygande reporter i Nyhetsmorgon för att uppmärksamma Generation Pep blev han snöpligt avbruten av programledarna Jenny Alversjö och Steffo Törnquist. Det har fått tittarna att ilskna till.
Annons

Prinsessan Victorias, 41, make prins Daniel, 45, har många strängar på sin lyra. I TV4:s Nyhetsmorgon har han nu fått prova på att vara flygande reporter.

I ett inslag från Tärnsjö skola berättar prins Daniel om initiativet Generation Pep som ska få unga att röra på sig mer.

– Jag tror att vi vuxna är viktiga förebilder och jag tror att vi måste se till så att barnen exponeras för fysisk aktivitet i skolan, inte bara i idrottslektionerna, utan att man får in fysisk aktivitet naturligt, säger prins Daniel i inslaget i Nyhetsmorgon.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Han fortsätter med att berätta att allt för många barn rör sig för lite. Han vill se en normförändring kring hur man ser på rörelse bland barn och unga.

Nyhetsmorgons programledare Jenny Alversjö, 44, och Steffo Törnquist, 63, ställer frågor till prins Daniel som berättar om initiativet med Generation Pep.

Annons

Han får också frågan hur han motiverar sina egna barn, prins Oscar, 2, och prinsessan Estelle, 6, att röra sig.

– Jag tror mycket på det goda exemplets makt. När man går ut med barnen då blir det ju rörelse med automatik. Då hittar man något att göra. Så det behöver inte vara så märkvärdigt, säger prins Daniel.

Avbryts av programledarna

När reportaget lider mot sitt slut tackar Jenny Alversjö prins Daniel för att han varit flygande reporter. Prins Daniel börjar då förklara att han inte riktigt visste vilken kamera han skulle titta i och tackade för att de uppmärksammade ämnet. Men innan han talat till punkt blir han avbruten av Jenny Alversjö och Steffo Törnquist.

– Lycka till med dagen nu, prinsen, säger Jenny Alversjö.

– Du pratar för länge. Hej då! säger Steffo Törnquist.

Detta har fått Nyhetsmorgons tittare att reagera. På Nyhetsmorgons Facebook-sida har det dykt upp kommentarer från tv-tittare som tycker att programledarna borde låtit prins Daniel få avsluta inslaget.

Oförskämt att avbryta Prins Daniel! Bjuder man in honom till att rapportera så låt han tala till punkt!“, skriver en upprörd tittare.

Oförskämd kommentar av Steffo på slutet av en fin intervju av Prins Daniel- ”du pratar för mycket” opassande“, skriver en annan.

FOTO: TV4

Annons