TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tittarilska efter nya beskedet om Big brother-Sami

28 mar, 2020 
Sami JAkobsson skarp varning Big brother 2020
Sami Jakobsson sitter säkert efter en omröstning.
Nu kritiseras TV4:s besked om Big brother-deltagaren i sociala medier.
”Han vill ju inte ens vara kvar”, skriver en person i en kommentar.
Annons
House tour i Big Brother-huset 2020Brand logo
House tour i Big Brother-huset 2020

Deltagarna i Big brother 2020 har nu befunnit sig i huset hälften av tiden. Programmet har bjudit på en hel del dramatik, intriger och kärlek och tittarna har ofta starka reaktioner på det som händer i dokusåpan.

I veckan har det varit hälsovecka i huset, vilket innebär att deltagarna tävlar i två lag mot varandra och det lag som lyckas gå ner mest i vikt sitter säkert. Kritiken mot detta har varit massiv och i sociala medier har tittarna vädjat TV4 om att stoppa hälsoveckan i Big brother 2020.

“Vidrigaste temaveckan någonsin, att ni dessutom haft en deltagare som haft ätstörning och problem med maten och ändå gör ni det här?”, skrev en person i en kommentar.

För Hänt har Joel Bendrik, exekutiv producent för Big Brother, besvarat kritiken från tittarna.

– Hälsoveckan kommer innehålla träning, hälsosam mat, mindfulness och samtal om lycka. Vi vill motivera deltagarna till en mer hälsosam tillvaro nu när de suttit i huset ett tag, säger han.

Annons

Sami Jakobsson sitter säkert

De senaste veckorna har flera personer i Big brother-huset pratat om att de inte längre är motiverade till att stanna. Det är främst radarparet Daniel Glasman, 37, och Sami Jakobsson, 25, som uttryckt denna åsikt.

Sami var en av de som hängde löst denna vecka och riskerade då att tvingas lämna programmet. Men efter att TV4-tittarna fått rösta på vem de vill ha kvar i Big brother sitter han säkert, vilket kanalen avslöjar i ett inlägg på Instagram.

”Ni har sagt ert – Sami sitter säkert även nästa vecka!”, skriver TV4 i inlägget.

I kommentarsfältet är det tydligt att många tittare är kritiska till att Sami Jakobsson får stanna i Big brother efter att ha uttryckt att han inte vill vara kvar i huset.

”Om man ger upp och hotar att lämna anser jag att han inte förtjänar pengarna”, skriver en person i en kommentar till inlägget.

”Han vill ju inte ens vara kvar. Onödig slöseri på en räddning”, anser en annan.

”Så trist, han vill ju inte ens vara kvar”, hälsar en tredje.

FOTO: TV4

Annons