TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Titiyos hårda ord om Danny Saucedo i Så mycket bättre

09 nov, 2019 
Malin Ljung
Titiyos förutfattade mening om Danny Saucedo
Danny Saucedo må ha en gedigen karriär, men enligt Titiyo är hans rykte ökänt.
Utan att ha träffat Danny berättar hon vad folk tycker om honom.
– Folk tycker väl att han är lite störig, att han har ett sätt och att han är lite självgod, säger hon i Så mycket bättre.
Annons
Tittarilska efter TV4:s besked om Så mycket bättre: ”Tråkigt”Brand logo
Tittarilska efter TV4:s besked om Så mycket bättre: ”Tråkigt”

Så mycket bättre firar stort när programmet är inne på sitt tionde år. Artisterna byter av varandra i programmet och det blir många tolkningar.

I lördagens program kommer Danny Saucedo, 33, och Niklas Strömstedt, 61, att flytta in på Grå gåsen på Gotland, och just den förstnämnda har Titiyo, 52, vissa förutfattade meningar om.

I avsnittet erkänner hon att hon inte har särskilt bra koll på Danny Saucedo, men att det hon har hört honom är långt ifrån smickrande.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Danny är nog den som jag känner till minst, han är lite ökänd, säger Titiyo framför kameran.

Titiyo om Danny: ”Att han har ett sätt”

Danny Saucedo må vara en av de yngsta i årets Så mycket bättre-uppställning, men trots det har han en gedigen karriär att luta sig tillbaka på. Han slog igenom i Idol 2006 och har sedan dess legat bakom stora hits som In da club, Amazing, Dör för dig  och Brinner i bröstet. De senaste åren har han gjort succé med sina krogshower, så sent som förra veckan hade han premiär för The Run(a)ways.

Annons

Men trots framgångarna på pappret hävdar Titiyo att Danny Saucedos rykte som person onekligen kunde ha varit bättre.

– Folk tycker väl att han är lite störig, att han har ett sätt och att han är lite självgod, bla bla bla. Men oftast stämmer inte alltid sådant, han kommer säkert vara skittrevlig. Väldigt spännande om han inte är det, för det är jävligt trevligt här, säger hon i programmet.

”Var inget groll mellan dem”

Så mycket bättres exekutiva producent Martin Nygren var på plats under inspelningarna på Gotland. Han menar att det inte förekom någon spänning mellan artisterna som han märkte av.

– Det var inget groll mellan dem på något sätt, det var nog inte mer än att hon bekände en förutfattad mening, säger han till Hänt.

Hänt söker Danny Saucedo för en kommentar.

FOTO: TV4

Annons