Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Titiyo om relationen med 15 år yngre pojkvännen Viktor Flumé

21 okt, 2018 
AvStina Dahlgren
Titiyo och Viktor Flume
Mellan sångerskan Titiyo och hennes pojkvän Viktor Flumé skiljer det 15 år. Nu berättar hon om åldersskillnaden och vad hon tycker om folks åsikter kring det hela.
Annons

I helgen gästade sångerskan Titiyo, 51, Nyhetsmorgon med anledning av sin nya låt Som ingenting samt den kommande turnén. Hon och programledaren Tilde de Paula Eby, 45, hann även med att prata om familjelivet och om kärleken. 

För nästan exakt ett år sedan blev Titiyo mamma till lilla Bibi. Hon var då 50 och hennes pojkvän, fotografen Viktor Flumé, var 35.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det blev en  del skriverier om det där vet jag, dels att du blev mamma när du var 50, men inte bara det utan det var också skriverier om att din man är 15 år yngre än vad du är och jag funderade på det. Tar du in det? Är det någonting som påverkar dig? frågar Tilde.

Titiyo berättar att hon har Instagram men att hon håller sig borta från Facebook och andra sociala medier där det ofta pratas mycket om henne och hennes relation med Viktor.

Annons

– Jag håller inte på att rota i vad folk tycker och tänker om mig för jag skulle bli tokig. Plus att i slutändan så är det helt oviktigt. Jag skulle ju inte ”nej vi skiter i det där” för att folk eventuellt tycker det är bra eller dåligt, svarar hon.

Hon berättar att åldersskillnaden mellan henne och Viktor samt att hon var 50 år när hon födde sitt andra barn har inspirerat andra. Det händer ofta att det kommer fram andra kvinnor på stan och berättat vad hon har betytt för dem.

– Det kan jag känna mig lite stolt över, att jag har brutit någon slags norm som jag kan tycka är ganska viktigt, säger Titiyo.

Sedan tidigare har sångerskan dottern Femi, 26, med sin exman Magnus Frykberg, 51.

Se bloggerskan Kenza berätta om livet som gift här:

FOTO: TV4, Ibl

Annons