TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Titiyo, 51, bryter tystnaden i TV4 – berättar om fem månader gamla dottern Bibi

04 maj, 2018 
AvLotta Gray
Det tar på krafterna med småbarn. Nu berättar Titiyo om livet med sin fem månader gamla dotter Bibi.
Annons

Sångerskan Titiyo Jah, 50, fick dottern Bibi med pojkvännen Viktor Flumé, 35, för fem månader sedan och trots att hon redan har dottern Femi, 25, sedan tidigare så verkar hon ha glömt småbarnsträsket. När hon i veckan blev invald i The Swedish Hall of Fame var det förstås en tacksam, men trött mamma som uttalade sig.

–  Jag ammar, och ammar, och ammar, berättar hon för reportern för TV4 Play men hon vill även till tillägga att hon är tacksam för de låtskrivare och producenter hon jobbat med genom åren.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Titiyo var en av Sveriges största artister på 90-talet. Hon slog igenom stort med låten ”Man In The Moon” 1989, hade även en internationell jättehit med låten ”Come Along” 2001 och har totalt vunnit hela fyra grammisar och två Rockbjörnar.

2013 hamnade hon åter i fokus då hon var en av deltagarna i ”Så mycket bättre”. På den senaste skivan hon gav ut ”13 Gården” sjöng hon för första gången på svenska och låtarna handlade till stor del om hennes egen barndom och uppväxt. Titeln är till exempel tagen från den gård i Solna där Titiyo tillbringade sin uppväxt.

Sångerskan är för övrigt halvsyster med artisten Neneh Cherry, 54. Även hon var framför allt ett stort namn i slutet av 80-talet och under 90-talet.

Foto: IBL

 

Annons