LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tina Nordströms utseendeförvandling – visar gamla bilden

19 sep, 2020 
Tina Nordström
Det är många som känner igen tv-kocken Tina Nordström.
Men känner du igen henne på denna bild från 1988?
Annons

TV4-tittarnas glädje över ersättaren i Efter fem: ”Passar utmärkt”Brand logo
TV4-tittarnas glädje över ersättaren i Efter fem: ”Passar utmärkt”

Tina Nordström, 46, är Mat-Tina med hela svenska folket. Hon slog igenom med sitt eget matlagningsprogram under tidigt 2000-tal och har därefter synts i bland annat TV4-succéer som Hela Sverige bakar och Sveriges yngsta mästerkock.

Vid sidan av framgångarna har hon maken Martin Holmqvist, 46, vid sin sida. 2011 gifte sig paret i Glumslövs kyrka, utanför Lund.

Tina och Martin har varit tillsammans i 23 år. I dag har Tina och Martin barnen Albin, 13, och Elsie, 11. Nu när barnen inte längre är små innebär det vissa förändringar för Tina, vilket hon berättat i en intervju med Hälsoliv.

– Det är inte bara lätt att se sina barn bli stora och klara sig själva. Jag vet att det är som det ska vara, att de måste få ta steg och öka på sin frihet. Men kvar står mamman och har inte ändrat sig i riktigt samma takt. Just nu funderar jag ganska mycket på vad jag ska göra av all tid som börjar uppenbara sig. Vad vill jag fylla mitt liv med? Vi har skaffat en hund, en springer spaniel, som fyller en bit i livet, men det här är inte helt färdigbearbetat.

Annons

Bjuder på gamla bilden

Men Tina är inte bara Mat-Tina i tv. Hon är även aktiv på sociala medier, där hennes fans följer henne troget.

Nu senast har hon lagt ut en bild på sig själv som ung, mer bestämt från 1988. Bilden ser ut att vara ett skolfoto och till bilden skriver Tina:

”1988 ringer för att önska trevlig helg”. 

Följarnas jubel

Tv-kockens följare verkar älska bilden. Till inlägget strömmar det in kommentarer om hennes frisyr, hyllningar och skrattande-emojis.

”Spännande hår ändå”, skriver en.

”Underbart!!! Det där var min drömfrisyr! Som Sandra Kim”, skriver en annan.

”Klippte du dig själv?”, undrar en skämtsamt.

FOTO: Karin Nordström/TT/INSTAGRAM

Annons