LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tina Nordström har gjort upp med maken – så gör de med barnen

18 jan, 2024 
TINA NORDSTRÖM
Tina Nordström och maken Martin har två barn tillsammans.
Nu berättar Tina om deras gemensamma beslut kring hur de uppfostrar barnen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Världens sämsta skämt med Johan Östling – har du hört dessa förr?Brand logo
Världens sämsta skämt med Johan Östling – har du hört dessa förr?

Tina Nordström, 50, och maken Martin Holmqvist har varit gifta i tolv år men har faktiskt känt varandra ända sedan de gick i samma lågstadieklass.

– Det är en dröm som jag och min man haft. När vi hittade den här stora vackra 1800-talsgården så bestämde vi oss för att testa det. Den ligger nära ungarnas skola och har utsikt över en park. Det är jättehärligt, sa Tina till Amelia.

Mat-Tina om uppväxten – fick vänta på sin tur

Att Tina och Martin är lyckliga tillsammans råder det inga tvivel kring och dessutom tänker de likadant när det kommer till barnuppfostran.

Annons

När Tina växte upp var det puttrande grytor och snabba ryck, skriver Allas. Föräldrarna drev ett värdshus och hade händerna fulla mest hela tiden. Det gjorde att Tina och hennes ett år äldre bror fick växa upp fort och klara sig själva. Men hon blev ändå sedd.

– Vi var alltid nära varandra. Om jag letade efter mamma eller farmor och inte visste var de var, så visste kocken det. De hade koll.

Så är Mat-Tina som mamma till barnen

Om hon ville få sin mammas uppmärksamhet fick hon först vänta tills mamman var klar med gästerna, sedan var det Tinas tur att prata.

– In dit var det sådana där svängdörrar. När man passerade in där fick man skärpa sig lite och vänta på sin tur. Jag brukade dra lite i mammas kjol så att hon märkte att jag var där. Då tog hon beställningen hon höll på med, och sedan var det min tur.

Hennes egna uppväxt har därför smittat av sig på hur hon själv är som mamma till Albin och Elsie. Även hur maken och hon uppfostrar sina barn.

– Barnen får ta mycket ansvar. Jag och min man är rätt så lika där, som vi har blivit uppfostrade uppfostrar vi våra barn, säger Tina till Allas.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons