Tina Nordströms ord om äktenskapet med Martin Holmqvist

Tina Nordström och Martin Holmqvist har varit gifta i nio år.
Nu berättar Tina hur du de håller kärleken vid liv trots alla motgångar de har stött på.
– Lust och tid, säger tv-profilen.

Tina Nordström, även känd som Mat-Tina, har lyckats bygga sig ett imperium under sina 23 år i rampljuset. Förutom att inspirera svenska folket till en mer varierad kost med hjälp utav en hel drös med kokböcker och matlagningsprogram har hon även släppt egna vinkollektioner och dessutom dansat hem vinsten tillsammans med Tobias Karlsson i Let’s Dance.

Med så många i år i rampljuset kan man tänka sig att det hunnit bli en hel del skvaller och rubriker kring matexperten, men i en intervju med Amelia berättar hon att så faktiskt inte varit fallet.

– Jag är ändå ganska förskonad från skvaller, och det är nog för att jag håller mycket på min integritet. Gör man det konsekvent hamnar man inte så mycket i strålkastarljuset på det sättet, förklarar hon.

Genom åren har Tina charmat många med sitt stora leende och breda skånska, men trots det stora leendet har det inte alltid varit lätt. När det kommer till arbetslivet och samarbetspartners berättar hon att det hänt en hel del som gjort henne tilltufsad, men utöver det har hon också kämpat med två diskbråck i nacken och ett knä som fått opereras ett flertal gånger. Men nu verkar stjärnan äntligen ha hittat en balans och lycka i livet.

Kärlekslyckan med maken Martin

Tina träffade sin stora kärlek Martin Holmqvist redan under skoltiden, och för nio år sedan tog de det stora steget att bli man och hustru. Efter så många år tillsammans har paret såklart gått igenom både mot- och medgångar tillsammans, men på frågan hur de trots allt lyckas hålla kärleken vid liv svarar Tina:

– Han är såpass bra min man, men självklart går väl alla par i långa äktenskap igenom saker. Jag tror att det handlar om att lyssna på och stötta varandra, och ge varandra lust och tid.

Hon trycken även på att det är de små sakerna i vardagen som gör störst skillnad.

– Imorse när jag kom hem var kaffekokaren laddad, koppen framdukad – och en sådan liten sak gör mig glad. Med två barn som nosar på tonåren förändras också livet och utmaningarna, säger hon.

Tillsammans har de nämligen barnen Elise och Albin Holmqvist, och för Amelia berättar Tina hur hon förhåller sig till att de blir äldre.

– Jag njuter mer av kramarna nu, eftersom de blir färre och färre. Så är det ju. Men jag försöker ta vara på den tid jag har tillsammans med dem.

LÄS OCKSÅ: Tina Nordström om olyckan med sonen Albin

LÄS OCKSÅ: Därför väljer Tina Nordström att hålla familjen privat

FOTO: TT