TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tina Nordström lär barnen laga mat: "Min 6-åring har redan bränt och skurit sig i köket"

03 apr, 2015 
AvPontus Varg
Hon är aktuell i "Sveriges yngsta mästerkock" – och även hemma lär Tina Nordström barnen att laga mat.
Annons

Tina Nordström, 41, ser vi återigen som en av jurymedlemmarna i “Sveriges yngsta mästerkock”. Hemma är det dottern Elsie, 6, som gärna hänger med mamma bland kastrullerna, äldsta sonen Albin, 9, spelar helst handboll.

– Elsie visar stort intresse för att vara med i köket. Hon har bränt sig, skurit sig – allt det där har hon redan gått igenom, säger tv-kocken i Allers.

För att hinna med barnen är Tina noga med att inte ta på sig för mycket jobb och hon beskriver sig som en ganska vanlig mamma.

– Jag är nog ungefär lika överbeskyddande som alla andra. Jag tänker mycket på att jag inte vill att de ska bli bortskämda. Men det är inte alltid lätt att styra över själv som samhället ser ut, säger hon till tidningen.

Tina Nordström. Foto: IBL

Familjen bor strax utanför Ramlösa brunnspark där hon var vuxit upp. Platsen utanför Helsingborg är speciell för Tina Nordström.

Annons

– I Ramlösaparken har jag sprungit som barn, kissat på mig, varit tandlös, blivit kär och gjort slut med killar, skriver hon på sin hemsida.

Med 14 år i tv-branschen har hon gjort det mesta. Men hon har en dröm. Att få göra en av rösterna i en tecknad film.

– Jag vill inte vara prinsessan eller nödvändigtvis hjälten. Utan gärna en karaktär där jag kunde använda min röst. Jag har alltid gillat att spela teater och sjunga och har alltid drömt om att göra något där jag hörs, men inte syns, säger Tina Nordstöm.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons