LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Tildes nakenchock – efter kuppen i Efter fem

29 jan, 2020 
Linnea Lundgren
Tilde de Paulas comeback i TV4:s Efter fem
Vi det här laget känner de flesta till Dolly Partons nya instagramutmaning – kanske till och med till den grad att man redan har tröttnat på den.
Men när Tilde de Paula Eby får se kollegan Henrik Alsterdals vågade version får hon en chock.
– Det var väldigt länge sen, säger hon i Efter fem
Annons
TV4-tittarnas glädje över ersättaren i Efter fem: ”Passar utmärkt”Brand logo
TV4-tittarnas glädje över ersättaren i Efter fem: ”Passar utmärkt”

Det började egentligen som ett sätt att måla upp en bild av hur vi presenterar oss på olika sociala medier. Countrystjärnan Dolly Partons populära instagram-challenge sätter ord på vilka sociala medier vi använder för olika syften. På Facebook lägger vi upp en mysiga familjebilder, på LinkedIn är visar vi upp vår allra mest framgångsrika sida, på Instagram är vi modeikoner och på Tinder.. på Tinder är vi sexiga.

Flera världsstjärnor som Miley Cyrus, Oprah Winfrey och Will Smith  har tagit efter trenden som letat sig långt utanför USA:s gränser.

Nu har även populära TV4-programmet Efter fem antagit utmaningen och programledarna Tilde de Paula Eby, Maximilian Artell och Henrik Alsterdal visar upp sig från sina allra bästa och, ja naknaste sidor.

Annons

“Det var väldigt länge sen”

Egentligen kan dock vi inte belasta stackars Tilde och Maximilian för detta. Det är nämligen Henrik Alsterdal som på eget bevåg tagit sig friheten att slutföra utmaningen åt sina kollegor. I ett inslag ur tisdagens Efter fem visar han först upp den bild som han skapat åt sig själv – för att sedan chocka de andra programledarna med bilder på dem.

Tilde de Paula
Tilde de Paula skrattade gott åt bilden som kollegan Henrik gjort i ordning till henne. FOTO: TV4

– Haha, det är ju du som har gjort den där, fnissar Tilde de Paula när ett collage med bilder på henne poppar upp inne i studion.

Henrik Alsterdal förklarar att han gjort sitt allra yttersta för att hitta de perfekta bilderna. Till Facebook har han valt ut en väldigt söt bild på Tilde och hennes dotter Naemi Bjuhr och till LinkedIn har han plockat fram en stilig pressbild. Men när vi kommer till den Tinder-bild som Henrik valt ut så får vi se en betydligt mer vågad Tilde.

Annons

Iklädd endast ett par stilettklackar och en uppknäppt skjorta kan man ana en bar rumpa.

– Det där var väldigt länge sen, säger Tilde de Paula när hon ser bilden.

Använde sig av bild från Playboy

Även Maximilian får sig ordentlig nakenchock då Henrik presenterar honom för ett collage med Maximilian själv i huvudrollen.

– Här har vi naken-Max liggandes och njutandes, säger Henrik och skrattar till en bild där Maximilian ligger och badar i klädd badbyxor.

Men någon riktig Dolly Parton, som använde sig av en klassisk Playboy-bild i sin egen challenge, blev det inte för varken Tilde eller Maximilian som skrattade uppskattande till kollegans bildkupp.

 

FOTO: TT / TV4

 

Annons