LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tilde de Paulas mystiska hälsning till Jesper Börjesson

30 jan, 2020 
Tilde de Paula och Jesper Börjesson
Efter Tilde de Paulas mystiska hälsning till Jesper Börjesson börjar tittarna spekulera direkt.
”Jesper kommer att vara med i Let's dance”, skriver en tittare på Nyhetsmorgons Facebook-sida.
Annons
Tilde de Paula Ebys ord efter TV4:s nya besked om Efter femBrand logo
Tilde de Paula Ebys ord efter TV4:s nya besked om Efter fem

Tidigare i januari meddelade programledaren Jesper Börjesson, 49, att han lämnar TV4 och Nyhetsmorgon. Det var i ett långt och känslosamt inlägg på Instagram som han berättade om det stora beslutet att göra ett karriärbyte.

”Det här är faktiskt lite svårt att skriva. Efter snart 25 år på TV4 så är det dags för mig att kliva ut ur studion och göra något annat i livet. 1995 började jag på TV4 Jönköping/Borås och fick sedan året därpå jobb som allmänreporter på TV4Nyheterna i Stockholm”, skrev han då.

Han kommer inte bara att lämna TV4 och Nyhetsmorgon, han kommer även att lämna tv-rutan. Hans nya jobb kommer att innebära något helt annat än det han tidigare gjort.

På darriga ben lämnar jag snart TV4 och Nyhetsmorgon för att börja på teknikkonsultföretaget Rejlers. Där ska jag jag vara med och leda en helt ny och väldigt spännande utbildningssatsning”, skrev han i inlägget.

Nu när Jesper gjorde sin sista arbetsdag på Nyhetsmorgon under torsdagen passade Tilde de Paula, 47, på att skicka en videohälsning.

Annons

– Jag hade såklart helst velat vara i studion men jag har fullt med en inspelning till Let’s Dance. Men jag vill ändå ringa in och säga några saker till dig Jesper. Vi har gjort så mycket tillsammans, säger hon i videon.

Tittarnas gissning efter mystiska budskapet

Tilde berättar vidare i sin hälsning att de möttes för första gången när de studerade tillsammans. De har sedan gjort en massa uppdrag tillsammans på TV4.

– Livet handlar inte om vad man kan skriva upp på sitt cv, livet handlar om vem man får göra resorna med. Därför tackar jag dig otroligt mycket för allt. Jag kommer inte säga hejdå , jag kommer säga so long. För jag vet Jesper att vi kommer att ses snart i en ruta, snarare än vad många tror, säger hon.

Efter Tildes hälsning har flera tittare börjat spekulera på Nyhetsmorgons Facebook-sida vad hon menade. Flera tror att Jesper ska vara med i Let’s Dance, vilket Nyhetsmorgon inte svarar emot i kommentarsfältet.

”Jag gissar att Jesper kommer att vara med i Let’s dance.”, skriver en.

”Tanken kom till mig direkt! Let’s Dance”.

”Jag tänkte…han ska dansa i Let’s dance”, skriver en annan varpå Nyhetsmorgon svarar:

”Intressant gissning”.

FOTO:

Annons