TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tildes chock i Nyhetsmorgon efter Hellenius miss

23 sep, 2018 
Malin Ljung
Tilde de Paula Eby överraskas av David Hellenius i Nyhetsmorgon
Programledaren Tilde de Paula Eby överrumplades av kollegan David Hellenius i söndagens Nyhetsmorgon. "Vad gör du här?", utbrast hon förvånat i direktsändningen.
Annons

Programledaren Tilde de Paula Eby, 45, trodde nog att hon hade koll på programpunkterna under söndagens direktsändning av Nyhetsmorgon. Men hon överrumplades av TV4-kollegan David Hellenius, 44, som plötsligt dök upp i studion och hjälpte kocken Jessica Frej att hacka ingredienser. En händelse som fick Tilde de Paula att helt tappa fokus på personerna hon pratade med i direktsändningen.

– Vad är det för roligt? När det har blivit stökigt då har du dykt in i studion David Hellenius. Vad gör du här?, skrattar Tilde de Paula Eby överraskat.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ja, du sa ju det?, svarar David Hellenius uppenbart förvånad.

Men missförståndet mellan de två TV4-profilerna verkar vara ett faktum som avslöjas i sändningen.

– Jag sa att vi kunde käka, men jag menade ju EFTER programmet, inte I programmet, skrattar Tilde de Paula Eby och finner sig snabbt:

– Men du är så välkommen.

David Hellenius kanske spelade, kanske inte, men han verkade själv ställd av Tildes reaktion i studion.

Annons

– Jasså, så jag skulle inte komma hit då? Åh, du är så otydlig jämt, nu känner jag mig jättedum.

Som tur var hade inte David Hellenius färdats särskilt långt för att gå in i Nyhetsmorgons studio, istället förberedde han inför sin egen talkshow Hellenius hörna som sänds klockan 21 på söndagar.

– Jag är här bredvid och förbereder hörnan inför kvällen, säger David Hellenius och fortsätter:

– Jag känner att ikväll kommer det bli lite som i Nyhetsmorgon, man får väldigt mycket. Jag har kollat sen imorse, man är så laddad inför veckan så man vet inte var man ska ta vägen.

Tilde de Paula Eby leder Nyhetsmorgon på söndagar sedan bara några veckor. Då avslöjade hon att hon inte kommer synas i sändningarna under vardagarna, utan istället enbart kommer fokusera på veckornas sista dag.

– Jag arbetar mer än heltid fortfarande, men jag har arbetat så otroligt mycket. Jag har haft så otroligt många program och jag har jobbat väldigt många morgnar i väldigt många år så redan i våras satte vi oss ned och jag sa att under hösten vill jag väldigt gärna jobba lite mindre än jag gjort hittills. Inte lite, men lite mindre. Och alla mina chefer sa: ”Men vi vill ha dig där på morgnarna!”, och det var superfint, och min dialog med TV4 har alltid varit så fin, säger den folkkära programledaren till Expressen.

Se David Hellenius kupp i Nyhetsmorgon:

FOTO: TV4

Annons