BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tilde de Paulas dotter Naemi strålar på röda mattan – nu träder hon fram

21 apr, 2023 
Jonna Lawaetz
Tilde de Paula Eby och dottern Naemi
Tilde de Paula Eby är en självklar gäst när det vankas gala.
Och när ELLE-galan gick av stapeln var det inget undantag.
Detta år hade hon med sig sin dotter Naemi på röda mattan och det minst sagt strålade om dem.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Danny Saucedo flörtiga kommentar till Bianca Ingrosso: ”Wow”Brand logo
Danny Saucedo flörtiga kommentar till Bianca Ingrosso: ”Wow”

Den folkkära programledaren Tilde de Paula Eby, 50, var under 17 år programledare för Nyhetsmorgon. För fyra år sedan lämnade hon morgonsoffan och numera ser vi henne varje dag i TV4:s Efter Fem.

Tilde har varit gift med maken Thomas de Paula Eby, 42, sedan 2012. Thomas själv är musiker och känd från bland annat musikgrupperna Hoffmaestro och Calle Real.

Tilde de Paula visar upp dottern Naemi på ELLE-galan

Tilde har en stor följarskara på sina sociala medier och ibland händer det att Tilde delar med sig av bilder på sina barn på sin Instagram. Men nu väljer programledaren att visa upp dottern ytterligare.

Annons

Nyligen gick årets störa mode-händelse ELLE-galan, av stapeln på Grand hotel i Stockholm. Tilde är en given gäst när det vankas gala och precis som tidigare år dök programledaren upp på röda mattan. Men detta året kom hon inte ensam, som sällskap hade hon sin yngsta dotter Naemi med sig på röda mattan och de båda strålade i vackra kreationer.

Tilde de Paula Eby med dottern Naemi på Elle-galan 2023.

Tilde var klädd i en vacker svart långklänning och Naemi en ljus champagnefärgad klänning prydd av hundratals blommor och pumps i matchande kulör.

Under eftermiddagen fick Tildes följare även ta del av bilder från när mor och dotter fixade sig inför kvällens stora evenemang, och Tilde verkar överlycklig att få dela kvällen med Naemi.

Följarna häpnas över detaljen i bilden på Tildes dotter

Det är inte allt för ofta Tilde visar upp sin dotter på Instagram men varje gång hon gör det tycks följarna bli lika förvånade över en detalj – hur lik dottern är sin mamma.

I samband med Naemis 18-årsdag för några månader sedan publicerade Tilde en bild för att uppmärksamma den stora dagen och i vanlig ordning strömmade kommentarerna in.

"Så vacker! Är så lik dig", skriver en.

"Så lik mamma", skriver en annan.

"Lika ni är. Stort grattis till er som har ett så fint band och nu stora damen! Söt som socker som liten o nu vacker som sin mor", skriver en tredje.

"Oj vad lik sin mamma man kan vara", skriver en fjärde.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Christine Olsson/TT

Annons