LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tilde de Paula får nog – tjafset om Bianca Ingrosso blev för mycket

17 nov, 2023 
TILDE DE PAULA, BIANCA INGROSSO
Tilde de Paula har fått nog!
Nu ryter hon ifrån efter storbråket kring Bianca Ingrosso.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrosso på frågan ALLA undrar över – är hon och Patrick Cehlin ett par?Brand logo
Bianca Ingrosso på frågan ALLA undrar över – är hon och Patrick Cehlin ett par?

Bianca Ingrosso, 28, hamnade i blåsväder förra veckan och konflikten togs sedan upp i Efter fem söndag – med Tilde de Paula Eby, 51, i spetsen.

Det hela började med att Sveriges klimat- och miljöminister Romina Pourmokhtari (L) riktade kritik mot influencers, speciellt mot Bianca Ingrosso, i en intervju med Dagens industri.

– Jag har så svårt för att de ska vara idoler för unga, främst kvinnor, i dagens samhälle. Det tycker jag bara är deprimerande in i själen, jag hade önskat att man såg ett intresse i annat, säger Romina till tidningen och fortsätter:

– Jag har väldigt svårt för livsstilen som hon torgför.

Pernilla Wahlgren om storbråket kring Bianca

I senaste poddavsnittet av Wahlgren & Wistam kom Pernilla Wahlgren, 55, till Biancas undsättning och berättade hur det egentligen ligger till.

Annons

– Det var något med kläder och att hon konsumerar mycket och hej å hå. Men du kan ju inte som minister gå ut och outa bara en person sådär, som att Bianca ska vara ansvarig för alla influencers. Då får man väl istället säga att man tycker influencers över lag shoppar mycket eller dagens ungdom shoppar mycket, säger Pernilla och fortsätter:

– I don't know, det är väldigt konstigt att dra in henne i det här.

Dessutom ska Pernilla ha pratat med Bianca som menar att deras kläder till och med är klimatanpassade. Pernilla ville då att Bianca skulle säga det offentligt, men Bianca är inte särskilt skrytsam av sig.

Tilde de Paula har fått nog – sätter ner foten

Med andra ord blev det en stor snackis och det togs därför upp av Efter fems nyhetspanel. I den panelen sitter journalisten Lennart Ekdal, författaren Gunnar Wetterberg, och Dana Pourkomeylian, som är jurist och skribent.

Annons

– Bianca Ingrosso tjänar ganska bra med pengar på att vara offentlig, då får man ta att få kritik, säger Gunnar i programmet och fortsätter:

– Jag har blivit utskälld av ministrar i riksdagen. Det får man ta.

Då får Tilde nog och ger sig själv in i debatten:

– Det är en minister som är ansvarig för de här frågorna. Som går ut och pekar ut en person. Det finns väl hur många som helst som konsumerar för mycket, säger hon.

Debatten fortsätter och ännu mer kritik riktas mot Bianca.

– Det finns väl massa influensers som gör andra saker. Jag tycker att ni raljerar. Får jag säga det? Jag tycker att hela panelen raljerar och börjar prata om raketforskare, säger Tilde bestämt.

Det blev minst sagt kylig stämning i studion men äntligen har Tilde åtminstone fått säga sitt om bråket.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons