LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tilde de Paula Ebys vilda festkväll med tv-profilen – bilderna visar

24 jan, 2024 
Tilde de Paula har för första gången någonsin fått sätta sig till bords på Idrottsgalan!
Det blev minst sagt en fartfylld kväll.
”Otrolig kväll! Tack till alla inblandade!”, skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här avbryter Tilde de Paula Eby plötsligt intervjun: ”Jag måste...”Brand logo
Här avbryter Tilde de Paula Eby plötsligt intervjun: ”Jag måste...”

Tilde de Paula Eby, 51, är en av Sveriges främsta programledare och under årens lopp har vi fått se henne i allt ifrån Let's dance till Nyhetsmorgon och Efter fem.

Under åren som hon jobbade på Nyhetsmorgon var det alltid hon och Peter Jihde, 52, som sände morgonshowen tillsammans. Men allt roligt har ett slut och idag håller både Tilde och Peter på med helt andra saker.

Men vänskapen mellan duon har däremot stått stadigt.

Tilde de Paula och Peter Jihde på Idrottsgalan

På måndagskvällen fick vi se dem när de dök upp på Idrottsgalan tillsammans. De poserade gärna på röda mattan och i efterhand har Tilde berättat om den ofattbara lyckan att äntligen få sätta sin fot på Idrottsgalan.

Annons
PETER JIHDE, TILDE DE PAULA EBY
Christine Olsson/TT

”Allra första gången för mig på Idrottsgalan! Fick vara Peter Jihdes +1 så det största tacket går till Karin Jihde. Det piffades och fixades inför med bästa Clara Maria Lindmark, Niklas Berglind och Studio Carro.”, förklarar hon på Instagram.

Tilde de Paula om vilda festkvällen

Idrottsgalan sänds på tv och under programmets gång fick tittarna ta del av alla duktiga idrottare och framför allt fick vi se Sven-Göran "Svennis" Eriksson hyllas för sin gedigna karriär.

Annons

Men för Tilde och gänget slutade kvällen inte när tv-kamerorna stängdes av – snarare tvärtom. Det blev både efterfest och dans!

”Det hyllades och firades! Extraordinära insatser av extraordinära idrottshjältar! Och det dansades barfota på Tomas Brolins och Marielle Brolins fenomenala efterfest! Otrolig kväll! Tack till alla inblandade!”, skriver Tilde.

Hon visar även upp en bild från efterfesten där hon och Peter Jihde festar loss.

TILDE DE PAULA EBY, PETER JIHDE
FOTO: INSTAGRAM
Annons

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons