TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tilde de Paula Ebys stora familjelycka efter TV4-avhoppet

23 jul, 2020 
Tilde de Paula Eby och maken Thomas
Nyligen meddelade Tilde de Paula Eby att hon avslutar sitt uppdrag som programledare för Let's dance.
Nu visar TV4-profilen upp den stora familjelyckan i ett nytt inlägg på Instagram.
Annons
Allt om Tilde De PaulaBrand logo
Allt om Tilde De Paula

Det har varit en hektisk vår för Tilde de Paula Ebys, 47, del. Inte nog med att leda Efter fem flera dagar i veckan, hon har även styrt skutan i Let’s dance tillsammans med parhästen David Hellenius, 46. Den senaste säsongen av programmet blev duons sista, vilket de avslöjade i den direktsända finalen som sändes i maj.

– Något som också är väldigt speciellt för oss Tilde är att det är sista gången som vi leder det här programmet, sa David Hellenius då.

David har varit programledare för Let’s dance sedan det drog igång år 2006. Efter att ha jobbat med flera andra TV4-profiler fick han sällskap av Tilde de Paula Eby 2017.

Därför försvinner Tilde och Efter fem

Ett par veckor senare var det dags för Tilde att ta ännu ett avsked. I juni meddelade hon TV4-tittarna att hon försvinner även från Efter fem. Anledningen till detta är att programmet har sommaruppehåll.

De tittare som saknar Tilde i rutan kan glädjas åt att hon och Efter fem är tillbaka redan i augusti.

Annons

– Det ska bli härligt, men ännu härligare är att programmet är tillbaka sen i augusti, sa Efter fem-kollegan Axel Pileby i samband med att duon gick på semester.

Relationen med maken Thomas

Nu får Tilde de Paula Eby istället tid att umgås med sin familj, som består av maken Thomas de Paula Eby, 39, och barnen NaemiElianZion och Ilyah.

Tilde och Thomas gifte sig 2012 och det råder ingen tvekan om att kärleken mellan dem fortfarande är stark. I en intervju med Expressen har Tilde tidigare berättat om tacksamheten över att ha Thomas i sitt liv.

– Thomas är mitt livs kärlek men också bästa vän och jag vill ju hänga med honom så mycket som möjligt. Och han känner likadant, tack och lov, sa hon då.

Tilde de Paula Eby om familjelyckan

Sönerna Elian och Zion har hunnit bli 20, respektive 19 år gamla. Naemi och Ilyah är alltså Tildes yngsta barn och i ett nytt inlägg på Instagram väljer programledaren nu att hylla de två lite extra.

”Mina två ”små”…”, skriver hon intill en bild på Naemi och Ilyah.

I kommentarsfältet är det flera följare som påpekar att Naemi är en kopia av sin mamma.

”Så jättefina, oj så lika ni är, du och dottern”, hälsar en person.

”Men va dottern va lik dig, lika vackra”, skriver en annan.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons