TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tilde de Paula Ebys relation till ex-maken Daniel Möllberg

22 jun, 2020 
Tilde de Paula Eby och ex-maken Daniel
Tilde de Paula Eby och Daniel Möllberg gick skilda vägar för 16 år sedan.
Nu avslöjar Efter fem-programledaren den tidigare okända relation till ex-maken – och hans flickvän Jeannette Conte.
Annons
Tilde de Paula EbyBrand logo
Tilde de Paula Eby

TV4-profilen Tilde de Paula Eby, 47, är ett välbekant ansikte för tittarna. I flera år syntes hon med jämna mellanrum i Nyhetsmorgon men 2018 gick hon istället över till att jobba med Efter fem.

Tilde har även styrt skutan i Let’s dance, tillsammans med parhästen David Hellenius, 46, sedan 2017 men för ett par veckor sedan avslöjade duon att de inte kommer att leda programmet framöver.

Tidigare i juni sändes det sista avsnittet för säsongen av Efter fem och nu verkar Tilde ha gått på semester. Det är ännu oklart ifall hon kommer att ta sig an fler uppdrag till hösten efter avhoppet från Let’s dance eller om hon istället ska fokusera på rollen som programledare för Efter fem.

Tilde de Paula Eby om uppbrotten

När det kommer till privatlivet är Tilde gift med Thomas de Paula Eby, 39, sedan 2012. Makarna har sonen Iliyah tillsammans, vilket är Thomas enda barn. Tilde har däremot tre andra barn sedan tidigare relationer.

Annons

Sönerna Elian och Zion har Efter fem-programledaren med författaren Daniel Möllberg och dottern Naemi har hon tillsammans med Fredrik Bjuhr. När Tilde gästade Renées brygga förra året berättade hon om de tuffa uppbrotten.

– Separationerna har ju så klart varit skitjobbiga, mest faktiskt för att jag har oroat mig så mycket hur det ska, om det ska påverka barnen, sa hon då.

Okända relationen till ex-maken

Daniel Möllberg och Tilde de Paula Eby var tidigare gifta men skilde sig 2004. Ex-makarna jobbade ihop på Nyhetsmorgon och när Tilde gjorde sin sista sändning för två år sedan var Daniel redaktör. Han berättade då hur det är att jobba med sin före detta hustru.

– Hon är generös och fruktansvärt lätt att jobba med, sa Daniel Möllberg vid tillfället.

För tre år sedan hittade Daniel kärleken på nytt i Jeannette Conte, 40. Nu avslöjar Tilde den tidigare okända relationen till ex-makens nya flickvän.

”Tänk att just hon blev Bonusmamma till mina pojkar! Den lyckan!”, skriver hon till en bild på Jeannette.

I kommentarsfältet hyllas Tilde för de värmande orden till Elian och Zions bonusmamma.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Anna-Karin Nilsson/EXP/TT

Annons