LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tilde de Paula Ebys okända familjeliv på Mallorca – lyckan med maken och barnen

14 nov, 2022 
Tilde de Paula Eby
Tilde de Paula Eby syns ständigt i tv-rutan men när hon inte befinner sig i TV4-huset är hon gärna på Mallorca.
Så här ser familjelivet i svenskparadiset ut!
Annons
Tilde de Paula Ebys avslöjande om framtiden i Efter femBrand logo
Tilde de Paula Ebys avslöjande om framtiden i Efter fem

Tilde de Paula Eby, 50, är en av Sveriges absolut populäraste programledare. I flera decennium har hon lett program på TV4 och än idag är hon ansiktet utåt för flera stora succéer.

Tilde de Paula 50 år – så firar hon

Under måndagen fyller Tilde 50 år, en ålder som hon stormtrivs med. Det har hon tidigare berättat i en intervju med Femina.

– Det känns fantastiskt – det är ju hälften av 100! Jag är jätteglad. Det är skönt att bli 50, om man bara får vara frisk. Det är många som har ångest över att bli äldre, men då brukar jag säga att det är bra mycket bättre än alternativet. Jag är tacksam för varje år jag får, det kan man inte ta för givet.

– Jag tänker på riktigt att jag ska fira i en månad. Bara få vara ledig och vara tillsammans med vänner och familj. Det man vill ha mest är ju umgänge med folk man tycker om, så jag satsar på det.

Annons

Vart ledigheten kommer tillbringas har Tilde inte berättat men en plats som hon och familjen håller varmt om hjärtat är Palma de Mallorca. På Tildes Instagram är var och varannan uppdatering från just Palma.

Hennes make Thomas de Paula Eby, 41, publicerar även han flitigt uppdateringar från Palma.

”Stockholm! Det är dags att besöka dig och spela lite livemusik”, skriver Thomas i ett inlägg.

Det låter alltså som att Stockholm inte längre är Thomas primära hem. Dessutom delade Tilde i början av sommaren en bild på två av sina barn som hade haft skolavslutning, vilket också såg ut att vara en bild tagen i Spanien.

Tilde de Paula Ebys stora kärlekslycka: ”Min drömkille”

Lägenheten i Palma köpte makarna år 2016 och Tilde har tidigare berättat om lyckan över att ibland kunna jobba från den soliga staden. När arbetet inte kallar beger hon sig gärna ut i staden.

– Gärna till stranden vid fyra, fem på eftermiddagen, det är väldigt härligt tycker jag. Den här gyllene timmen, när det inte är supervarmt. Det som är svårt, det är att få träningen gjord ordentligt, sa Tilde till Expressen i somras.

I samma intervju berättade programledaren om den starka kärleken hon känner för maken som hon varit gift med i tio års tid.

– Jag tror att vi är gjorda hundra procent för varandra. Vi är fortfarande väldigt kära och har väldigt kul ihop. Han är min drömkille, och min bästa vän. Vi är snälla mot varandra. Om man är generös och snäll föder det generositet och snällhet.

Hänt har sökt Tilda för en kommentar.

FOTO: TT

Annons