LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tilde de Paula Ebys nya uppdrag efter TV4:s beslut

12 mar, 2020 
Tilde de Paula Eby
Tilde de Paula Eby syns i flera olika program på TV4.
Nu avslöjar tv-profilen sitt nya uppdrag på kanalen.
Annons
Intervju med Let's dance-aktuella Alice StenlöfBrand logo
Intervju med Let's dance-aktuella Alice Stenlöf

Den folkkära programledaren Tilde de Paula Eby, 47, har ständigt många järn i elden. Hennes främsta uppdrag på kanalen just nu är att styra skutan i Efter fem, tillsammans med parhästen Axel Pileby, 33. I slutet av februari försvann Tilde från programmet och när hon återvände ett par dagar senare avslöjade hon anledningen till den plötsliga frånvaron.

– Det känns väldigt härligt att vara tillbaka, efter att jag har haft sportlov. Jag tror aldrig att jag har sportat så lite under en vecka som jag har gjort på detta sportlov, sa Tilde i ett klipp på Efter fems Instagram-konto vid tillfället.

TV4:s nya besked om Lets dance

Tilde de Paula Eby sysslar dock inte bara med Efter fem. Tillsammans med komikern David Hellenius, 46, har hon programlett TV4:s succéprogram Let’s dance sedan många år tillbaka. Tidigare i mars avslöjade kanalen att det är just denna duo som tittarna kommer att få se i rutan även i vår.

Annons

”Den 20 mars är det äntligen premiär av Let’s dance 2020!”, skrev TV4 intill ett videoklipp där samtliga deltagare och programledare presenteras.

Det verkar som att tittarna är rejält taggade på den kommande säsongen av Let’s dance och även David Hellenius har delat med sig av sin pepp i ett inlägg på Instagram:

”Sån fredagskänsla….två veckor kvar!”, skriver han intill en bild på gänget.

Tilde de Paula Ebys nya uppdrag

I ett nytt inlägg på Efter fems Instagram-konto avslöjar TV4 att Tilde nu ska hoppa på ännu ett uppdrag på kanalen. Hon ska nämligen vara programledare för en extrainsatt sändning om coronaviruset, som kommer att sändas klockan 20.00.

”Vi kommer att svara på era frågor med hjälp av experter i studion”, skriver TV4 intill ett klipp på Tilde de Paula Eby i Efter fem-studion.

Det verkar som att tittarna är glada över att det kommer en extrasändning och i kommentarsfältet väller frågorna in till redaktionen.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Anna-Karin Nilsson/EXP/TT

Annons