Tilde de Paula Ebys känslosamma ord i Renées brygga: ”Förlåt”

Tilde de Paula Ebys kärlekshyllning till maken i Renées brygga.

I Renées Brygga på TV4 öppnar Tilde de Paula Eby upp om kärleken i en känsloladdad hyllning till maken Thomas de Paula Eby. "Jag har verkligen varit otroligt hård mot mig själv hela mitt liv", säger Tilde i programmet.

I kvällens avsnitt av Renées brygga får programledaren Renée Nyberg, 52, besök av Tilde de Paula Eby, 46, Lill Lindfors, 78, och komikern Daniel Norberg, 29.

Annons: Upplever du ditt hår som torrt och skadat? Här är din räddning – inpackningen som återfuktar, ger lyster och motverkar frissigt hår!

Under middagen i den ljumma sommarkvällen kommer samtalet in på kärlek och alla kommer överens om att humor är väldigt viktigt i en hållbar relation.

Tilde de Paula Eby har varit gift med sin man Thomas de Paula Eby sedan 2012 och paret har sonen Ilyah tillsammans. Tilde har barnen ElianZion och Narmi från tidigare relationer.

– Jag hade aldrig kunnat drömma om att jag skulle träffa en man som jag älskar så djupt, har Tilde de Paula Eby tidigare sagt om Thomas.

Tilde de Paula Eby rörd av sina ord

I programmet får Tilde frågan om vem hon vill skåla för och hon väljer sin man Thomas. Så snart Tilde börjar prata blir hon märkbart berörd och ger sin man Thomas en riktig hyllning.

– Jag hade absolut inte varit den jag är utan honom. Han kom in i mitt liv och gav mig kärlek, helt utan reservation. Det var inte villkorat och det har inte varit det en enda gång sedan dess. Och han älskar mig när jag är liten, och när jag är dum, och när jag är ful och när jag är hopplös, säger Tilde de Paula Eby i programmet.

Hon fortsätter:

– Jag har verkligen varit otroligt hård mot mig själv hela mitt liv och känt mig otillräcklig och ofullständig. Jag har kämpat jättemycket med det. Men med honom känner jag att jag kan vara mitt allra sämsta jag och ändå räcka till. Så han har gjort mig hel. Skål för min man Thomas. Och förlåt för att jag blir så blödig.

LÄS MER: Bianca och Pernillas tårar i Renées brygga – efter känslosamma orden

LÄS MER: Tilde hyllas av tittarna efter händelsen: ”Dold talang!”

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

SENASTE NYTT!