LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tilde de Paula Ebys flirtiga pik till maken Thomas

23 feb, 2020 
Tilde de Paula Eby och maken Thomas
Tilde och Thomas de Paula Eby har varit gifta sedan 2012.
Nu väljer Efter fem-programledaren att ge en flirtig pik till maken i sociala medier.
Annons
TV4-tittarnas glädje över ersättaren i Efter fem: ”Passar utmärkt”Brand logo
TV4-tittarnas glädje över ersättaren i Efter fem: ”Passar utmärkt”

TV4-profilen Tilde de Paula Eby, 47, är långt ifrån en främling för tittarna. Hon är en av Sveriges mest folkkära programedare och genom åren har vi fått se henne i bland annat Let’s dance, Nyhetsmorgon och Efter fem.

Tilde är sedan sju år tilllbaka gift med Thomas de Paula Eby, 39, som är en av medlemmarna i musikgruppen Hoffmaestro. Tillsammans har makarna sonen Ilyah och Tilde har även barnen Elian, Zion, och Naemi sedan tidigare relationer.

Det råder ingen tvekan om att Tilde de Paula Eby är väldigt kär i sin make. TV4-profilen har vid flera tillfällen berättar om sina känslor för Thomas i sociala medier. I november skrev Tilde ett inlägg om honom med anledning av deras bröllopsdag.

”Du valde mig. Min stora lycka. Jag valde dig. Det smartaste, klokaste, bästa, modigaste och självklaraste jag gjort”, skrev Tilde intill en bild från bröllopet.

Tilde de Paula Eby om relationen

I januari intervjuades Tilde av Expressen och även då valde programledaren att prata om relationen med Thomas de Paula Eby.

Annons

– Thomas är mitt livs kärlek men också bästa vän och jag vill ju hänga med honom så mycket som möjligt. Och han känner likadant, tack och lov, sa hon då.

Eftersom Tilde jobbar kvällar missar hon en del aktiviteter med barnen. Då är det tur att hon har Thomas vid sin sida som kan hjälpa till.

– Det funkar väldigt bra för vi är en stor familj och alla hjälps åt, sa hon till tidningen vid tillfället.

Kärleksorden till maken Thomas

I veckan la Thomas upp en bild på sig själv när han står på scenen. I kommentarsfältet hittar man ingen mindre en Tilde – som passar på att ge en flirtig kommentar till sin make.

”Wowsie!!!”, skriver hon, följt av ett gäng emojis.

Thomas de Paula Eby har valt att besvara hustruns kommentar med en emoji med hjärtögon.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons