LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tilde de Paula Ebys chock efter missen i Efter fem: ”Förlåt!”

01 mar, 2019 
Tilde de Paula Eby om missen i Efter fem
När LaGaylia Frazier besökte TV4:s Efter fem och programledaren Tilde de Paula Eby i torsdags hade hon missat en viktig detalj inför den kommande säsongen av Let's Dance där både Tilde och LaGaylia kommer att medverka.
Annons

Igår avslöjade det att LaGaylia Frazier, 58, kommer att delta i vårens säsong av TV4:s Let’s Dance. Nyheten avslöjades igår i Efter fem, vilket är kanalen nya eftermiddagssatsning med Tilde de Paula Eby, 46, och Axel Pileby, 32, i spetsen.

LaGaylia Frazier kommer att tävla mot bland andra skidskytte-stjärnan Magdalena Forsberg, 51, tv-profilen Fredrik ”Fab Freddie” Svensson, 28, skådespelaren Dan Ekborg, 63, och samhällsdebattören Linnéa Claeson, 27.

Fredag den 22 mars drar säsongen igång och i år består juryn av Tony Irving, 52, Ann Wilson, 50, och Cecilia Lazar, 59. Programledarna är som vanligt David Hellenius, 45, och Tilde de Paula Eby.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

LaGaylia Fraziers dråpliga miss i direktsändning

Men att det är just Efter fem-profilen Tilde de Paula Eby som ska leda showen hade inte LaGaylia Frazier koll på när hon klev in i studion i torsdags. Inslaget inleds med att hon gör entré tillsammans med sin danspartner Tobias Bader, 33. Efter att ha pratat i ett par minuter säger Tilde:

Annons

– Det kommer att bli så roligt. Hittills har vi avslöjat åtta deltagare och det är ett så härligt gäng.

LaGaylia Frazier svarar då med en kommentar som tyder på att hon inte har koll på hon kommer att tillbringa våren på TV4 med just Tilde de Paula Eby.

– Kommer du att titta på det?

– Om jag kommer att titta på det? Svarar Tilde frågande och tillägger sedan:

– Jag har inget val. Det är ju jag som är programledare.

När det går upp för LaGaylia att hon just begått en supermiss brister hon ut i ett vrål och säger ursäktande:

– Åh förlåt!

Kvinnorna kramar sedan om varandra och studion fylls av skratt.

– Jag älskar det. Det är inte bara jag, det är David också och det är honom man tänker på och det är honom man minns så det är ingen fara. Han är snygg, rapp, snäll och kul, säger Tilde de Paula Eby avslutningsvis.

FOTO: TV4

Annons