LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tilde de Paula Eby visar upp bebisbilden – stora glädjen: ”Taggad”

14 nov, 2023 
TILDE DE PAULA EBY
Tilde de Paula Eby fyller 51 år!
Nu visar hon upp en bild på henne som bebis och nu kommer även Peter Jihde med ett inspel.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Axel Pileby om förlovningen: “Stänger inga dörrar”Brand logo
Axel Pileby om förlovningen: “Stänger inga dörrar”

Den älskade och folkkära Tilde de Paula Eby fyller dagen till ära 51 år och om vi känner henne rätt är det något hon gärna kommer fira med dunder och brak.

Att Tilde är omtyckt i rutan råder det inga tvivel kring. I 17 år fick vi se henne som en av de folkkära programledarna i morgonshowen Nyhetsmorgon. När hon slutade där under 2019 startade hon istället Efter fem, där hon varit programledare sedan dess. Hon har även sin egen talkshow Tilde.

När hon inte jobbar tillbringar hon ofta tid med familjen och sin kära make Thomas De Paula Eby. Paret har varit gifta i hela elva år, och ihop har de även sonen Ilyah. Tilde har sedan tidigare även tre andra barn, äldsta sönerna Elian Möllberg och Zion Möllberg och dottern Naemi.

Annons

Nya bebisbilden på Tilde de Paula

Tilde delar ibland med sig av bilder på barnen och nu har hon även delat med sig av en bild på sig själv som barn!

”Lika taggad då… som nu! FÖDELSEDAG!”, skriver hon till bilden.

Även Peter Jihde har valt att uppmärksamma denna stora dag!

”14 november. En viktig dag. Av två anledningar. Tilde de Paula fyller år och det är World diabetes day. Hipp Hipp Hurra!”, skriver han i ett inlägg på Instagram.

Tilde svarar:

”Älskade vän! Du är bra snäll! Viktigast är så klart kampen och WDD. Men soooom jag älskar min födelsedag! Tack för att du kommer ihåg”

Så är relationen mellan Tilde de Paula och Peter Jihde

Tildes vänskap med Peter Jihde går långt tillbaka i tiden. När de jobbade på Nyhetsmorgon samtidigt var de nämligen värsta radar-paret!

– Vi träffas när vi hinner mellan varven och så där. Men vi tog en fika för inte så längesedan. Han var superinvolverad i det här dokumentärprojektet som han har gjort nu för TV3, berättade hon då för Hänt och avslutade med:

– Nej, men jag känner superstarkt, vi sitter ihop för all evig framtid känns det som.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons