Tilde de Paula Ebys äldsta söner har vuxit upp – så ser de ut idag

Tilde de Paulas äldsta söner har vuxit upp – så ser Elian och Zion ut idag

Tiden går fort och nu är Tilde De Paula Ebys äldsta söner vuxna.
Såhär ser Elian och Zion ut idag!

Tiden går fort när man har roligt och minst när man anar det har barnen blivit vuxna. Den folkkära programledaren Tilde De Paula Eby har fyra barn och alla växer så det knakar. Bland annat fyllde dottern Naemi 15 år i början av året. Men några som verkligen har blivit vuxna på riktigt är de äldsta sönerna Elian och Zion. 

Fyra barn med tre olika män

Den populära programledaren Tilde har fyra barn med tre olika män, något hon valt att inte prata om tidigare. Men under sitt sommarprat förra året valde hon att berätta om relationen till barnens pappor. Där pratar hon bland annat om när hon träffade sina äldsta söners pappa, och vad de har för relation till varandra idag.

Det tidigare kärleksparet träffades när Tilde var i Italien för att göra ett resereportage för tv-programmet När & fjärran. Tilde blev förälskad och kärleken besvarad, och efter ett tag hade de flyttat de ihop i en lägenhet i Vasastan i Stockholm. Där fick de sina två barn och levde ihop under några år, tills de märkte att kärleken hade försvunnit någonstans på vägen. I hennes Sommar i P1 pratar hon om vad som hände:

– I den där förvirringen mellan jobb och vabb så tappade vi bort det som vi en gång varit. Vi var föräldrar, hopplöst förälskade i våra ungar – men inte kära i varandra, säger hon.

Såhär ser sönerna ut idag

Sönerna Elian och Zion är nu vuxna på riktigt. Elian, som är nummer ett i syskonskaran, blev myndig för två år sedan och har setts vid sin mammas sida flera gånger. Bland annat var han hennes plus ett på Ellegalan förra året.

Tilde De Paula och Elian De Paula

Tilde och sonen Elian på Ellegalan 2019.

“Tänk att jag fick gå på Ellegalan med min son! Så stolt! Och vi hade så roligt på dansgolvet. Vi åkte direkt efter sändning av Efter fem – och vi hann!!!”, skrev Tilde om händelsen på Instagram under en bild på henne och sonen från röda mattan.

Men det är inte bara Elian som är vuxen. Förra året fick hon även välkomna sonen Zion in i vuxenvärlden. På Instagram gratulerade hon sonen på hans 18-årsdag och gratulationer från hennes följare och kända kollegor strömmade in.

“Zion. Så liten då – 18 år idag. “The joy in my world is in Zion”, skrev hon under bilden.

Och i år var det Zions tur att ta studenten, något som Tilde givetvis dokumenterade på Instagram.

503 Service Unavailable

Men det är inte bara när det är stora event och födelsedagar som barnen dyker upp på programledarens Instagram. Här till exempel får man se när sönerna firar påsk med sin mamma och lillasyster förra våren.

503 Service Unavailable

FOTO: TT, INSTAGRAM