LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tilde de Paula Eby ryter ifrån efter orden om utseendet: ”Jävla rövhål”

13 dec, 2023 
Tilde de paula eby
Tilde de Paula Eby är ett välkänt ansikte för TV4-tittarna.
Ibland hon och kollegorna får motta något otrevligare kommentarer från tittarna vilket får henne att sätta ner foten rejält.
– Vad är det för jävla rövhål, på riktigt, säger hon till tidningen Amelia.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här avbryter Tilde de Paula Eby plötsligt intervjun: ”Jag måste...”Brand logo
Här avbryter Tilde de Paula Eby plötsligt intervjun: ”Jag måste...”

Tilde de Paula Eby, 51, har ständigt synts i tv-rutan sedan 90-talet. Det var faktiskt så tidigt som 1997 som hon började på TV4 och sedan dess har vi sett henne i alla möjliga program.

Tilde de Paula ryter ifrån efter elaka kommentarerna: ”Jag blir så förbannad”

Men även om livet som en av Sveriges populäraste programledare kan verka glammigt så kommer det även med en hel del nackdelar. Tildes kollega Anna Brolin, 43, har tidigare berättat om det näthat hon får utstå sedan hon blev känd. Det är nämligen inte allt för sällan som tittarna gått på hennes utseende. I en intervju med Amelia ryter Tilde ifrån över klimatet som är på sociala medier.

– Jag blir så förbannad när jag hör det! Vad är det för jävla rövhål, på riktigt, som skriver taskigheter på instagram? Konstruktiv kritik, absolut. Men åsikter om hur någon ser ut? Vem skulle gå fram till en person på gatan och säga att de är fula? Så avskyvärt, säger hon.

Dotterns uppmaning till Tilde efter påhoppen på tunnelbanan

Det visar sig även att likaså Tilde får utstå en hel del negativa kommentarer från främlingar.

Annons

– Ja. Det finns ett alternativ för människor i offentligheten, när oombedda kommentarer dyker upp: radera och blocka. Vi är inte politiskt folkvalda, vi har ingen skyldighet att låta sådan skit stå kvar. Jag minns en gång när jag åkte tunnelbana med min dotter Naemi då hon var ganska liten. Plötsligt väser en dam bredvid oss: ”Du är mycket snyggare i tv än i verkligheten!”, säger Tilde och fortsätter:

– Jag svarar något ursäktande om att det må jag tro, eftersom jag får hjälp med smink och styling då. Då lutar sig min dotter fram och säger: ”Man behöver inte säga allt man tänker.” Hon har rätt. Jag lever efter regeln att kritik ska ges mellan fyra ögon, medan beröm kan vara hur offentligt som helst. Annars förödmjukar man en människa. Det handlar om vanlig respekt.

FOTO: TT

Annons