Tilde de Paula Eby rörd till tårar i Efter fem

Efter fem i TV4 bjöd på en trippel känslostorm när Simon Hermansson kuppade in en hälsning till sin dotter.
Programledaren Tilde de Paula Eby var en av de som berördes av orden i direktsändningen.
– Tänk att man får tårar i ögonen, konstaterade hon.

Under måndagen gästades Efter fems direktsändning i TV4 av året ungkarl i Bachelor; Simon Hermansson, 29. När programledaren Tilde de Paula Eby, 46, intervjuade honom pratade han bland annat om hur turbulent inspelningen av programmet varit, och att han var nära att hoppa av hela Bachelor och strunta i att söka efter en kommande flickvän. Detta efter att produktionen överraskade med att rekrytera ytterligare en ungkarl.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg!

När intervjun var färdig hann Tilde de Paula Eby påbörja att tacka Simon för att han gästat programmet:

– Tack snälla Simon Hermansson för att du kom hit och varmt lycka till med kärleken…, sa programledaren och avbröts plötsligt av Simon:

– Får jag bara göra en hälsning? Funkar det?

Tilde de Paula Eby överraskad i Efter fem

Simon Hermansson plötsliga fråga överraskade onekligen Tilde de Paula Eby som gav honom tummen upp och visade vilken kamera han skulle kolla in i:

– Jag ska hälsa till min dotter Lily som tittar på det här just nu. God natt. Jag älskar dig hjärtat, sa Simon Hermansson med ett varmt leende.

Den personliga hälsningen till fyraåriga dottern berörde onekligen Tilde de Paula Eby som inte kunde dölja känslorna över den nya Bachelor-ungkarlens lilla kupp:

– Hej Lily, sa hon och vinkade med ljuv röst innan hon fortsatte:

– Tack så mycket, nu började jag nästan grina, tack för det.

”Får tårar i ögonen”

Tilde de Paula Eby fortsatte efter att hon gått över till nästa inslag att kommentera sina känslor som plötsligt svämmade över.

– Tänk att man får tårar i ögonen när någon hälsar till sitt barn.

Någon mer som överraskades och berördes var fyraåringen själv, och framför allt pappa Simon Hermansson. Efter programmet publicerade han en storie på sin Instagram där han avslöjade dotterns reaktion:

”Lily blev generad när hon fick pappas hälsning på tv. Jag bröt ihop totalt när jag ringde Lily efter programmet”, skriver han med en gråtande emoji och ett hjärta.

FOTO: TV4