LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tilde de Paula Eby om relationen med maken Thomas

10 jan, 2020 
Thomas och Tilde de Paula Eby
Tilde och Thomas de Paula Eby har varit gifta i över sju år.
Nu berättar tv-profilen vad hennes makes stöd betyder för henne och hur stark deras kärlek är.
– Vi försöker bara hjälpa varandra så mycket som möjligt och det föder ju generositet, säger hon till Expressen.
Annons
TV4-tittarnas glädje över ersättaren i Efter fem: ”Passar utmärkt”Brand logo
TV4-tittarnas glädje över ersättaren i Efter fem: ”Passar utmärkt”

TV4-profilen Tilde de Paula Eby, 47, är en kvinna med många järn i elden. I fjol fick tittarna se henne leda Let’s dance och till vardags är hon en av programledarna i Efter fem.

När det kommer till privatlivet är Tilde gift med Thomas de Paula Eby, 39, sedan sju år tillbaka. Paret har sonen Ilyah ihop och Tilde har även barnen ElianZion och Naemi från tidigare relationer.

Nu berättar hon i en intervju med Expressen om sin kärlek till sin make. Bland annat förklarar hon hur de fick mer tid tillsammans efter att hon bytte bort Nyhetsmorgon för att leda Efter fem. Efter programbytet kan hon hänga med och lämna deras son på skolan, däremot missar hon en del kvällsaktiviteter.

– Det gör vi. Vi gör helst så mycket som möjligt tillsammans, om jag ska vara ärlig, men däremot kan jag ju inte hämta så ofta och jag missar ganska många fotbollsträningar och sådant för då är jag är på jobbet och sänder. Men det funkar väldigt bra för vi är en stor familj och alla hjälps åt, säger hon till tidningen.

Annons

Tror på gemensam tid

Hennes make Thomas de Paula Eby spelar i bandet Hoffmaestro. Trots att de båda har intensiva karriärer ser de till att alltid hitta tid till att umgås med varandra. Tilde de Paula Eby tror att många par gör fel när de ger varandra olika lediga kvällar för egentid.

– Att man börjar dela upp sig, ”om du får tisdagskvällar så tar jag torsdagskvällar”. Då blir det plötsligt en fajt mellan två personer om vem som ska få mest tid utan den andra. I förlängningen tror jag inte att det är superbra, säger hon.

Hon passar även på att hylla sin make under intervjun med Expressen.

– Thomas är mitt livs kärlek men också bästa vän och jag vill ju hänga med honom så mycket som möjligt. Och han känner likadant, tack och lov. Så vi försöker bara hjälpa varandra så mycket som möjligt och det föder ju generositet.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons