LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tilde de Paula Eby hyllas av TV4-tittarna efter händelsen

08 feb, 2019 
Tilde de Paula Eby hyllas av TV4-tittarna efter händelsen i Efter fem
I ett klipp på den folkkära programledaren Tilde de Paula Eby och artisten Magnus Carlsson jublar TV4-tittarna. ”En dold talang!”, menar en tittare.
Annons

Den folkkära programledaren Tilde de Paula Eby lämnade under hösten Nyhetsmorgon efter 17 år för att gå över till TV4:s nya satsning Efter fem. I början av januari hade programmet premiär och vid Tildes sida ser vi också två andra välkända ansikten som tidigare huserat i tv-rutan för Nyhetsmorgons räkning – Alex Pileby och Henrik Alsterdal.

Efter fem sänds varje vardagskväll mellan 17.00-19.00 och under gårdagen gästade artisten Magnus Carlsson för att intervjuas av Tilde och prata om bland annat den turbulenta tiden i Barbados. Efter intervju passade Tilde och Magnus på att spela in ett roligt klipp till programmets Instagram-konto.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Magnus Carlsson och Tilde de Paula Eby tar ton efter kvällens intervju. Och Tilde lyckas till och med få ett jobberbjudande!”, står det i delningstexten till klippet.

I klippet både dansar och sjunger Tilde och Magnus – något som tittarna inte tidigare sett Tilde göra. Bland kommentarerna till klippet jublar tittarna och hyllar Tilde för hennes dans och sång.

Annons

Tilde har visst dolda talanger! (Som om det inte räcker med att hon är en grym programledare)!”, skriver en.

En sida man inte har sett av Tilde innan! Vad bra hon sjunger en dold talang!”, skriver en annan.

”Såååå jätte duktiga ni är!!! Lät hur bra som helst!!!”, skriver en till.

Ni är GRYMMA Magnus Carlsson och bästa Tilde”, skriver ännu en.

Tilde du sjunger redigt bra”, skriver en till.

Tilde har själv delat samma klipp på sin egna Instagram, men från hennes egna håll är det annat än glädjerop.

Tack och förlåt!!! Ikväll gästar operastjärnan Rickard Söderberg. Note to self – SJUNG INTE TILDE!!!”, skriver Tilde i delningstexten till klippet.

Tildes ärliga ord om avhoppet

I en längre intervju med Expressen har Tilde tidigare förklarat vad det var som fick henne att ta beslutet om att lämna sin roll som programledare för Nyhetsmorgon.

– När jag såg alla varningstecknen – sömnproblem, stressen, ljudkänsligheten – insåg jag att jag måste förändra min arbetssituation. Jag tog bort uppdrag, jobbade mindre och lade mer tid på mig själv och efter ett tag började sömnen funka bättre igen, förklarade Tilde i intervjun.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Annons