Tiger Woods otrogen mot Lindsey Vonn: "Han kan inte rå för det"

Nej, uppbrottet mellan Tiger Woods och Lindsey Vonn skedde inte i vänskaplig anda som tidigare påståtts. Sanningen? Han var otrogen. Igen.

Efter närmare tre år tillsammans separerade Tiger Woods, 39, och Lindsey Vonn, 30, förra månaden. Enligt den alpina stjärnan skedde det i all vänskap.

– Tyvärr har vi båda levt otroligt hektiska liv som har tvingat oss att tillbringa större delen av vår tid isär. Jag kommer alltid att beundra och respektera Tiger, skrev Lindsey på Facebook.

Det verkar inte har varit hela sanningen. Nu uppger källor i brittiska Daily Mail att golfesset återgått i gamla vanor.

– Tiger var otrogen igen. Men det var inte med någon speciell. Han ville verkligen att Lindsey skulle vara den rätta, säger uppgiftslämnaren.

Tiger Woods blev dumpad efter otroheten. Foto: IBL

Tiger Woods blev dumpad efter otroheten. Foto: IBL

Det var just hans oförmåga att hålla sig trogen som krossade äktenskapet med svenska Elin Nordegren, 35. Paret var gifta 2004-2010, en period under vilken de fick dottern Sam Alexis, 8, och sonen Charlie Axel, 6. Vad Elin inte visste var att Tiger under samma tid hade ett tvåsiffrigt antal älskarinnor som han träffade regelbundet.

Enligt Daily Mail har terapisessionerna efter att hans sexmissbruk uppdagats inte hjälpt. Tiger Woods ska även ha gått i parterapi med Lindsey. Det var under ett av dessa tillfällen han berättade att han bedragit henne med en kvinna i februari. Något som gjorde flickvännen rasande.

– Han sabbade det. Han kan inte rå för det. Tiger har ett beroende, säger källan i Daily Mail.

Tiger Woods var ju även otrogen mot Elin Nordegren. Foto: IBL

Tiger Woods var ju även otrogen mot Elin Nordegren. Foto: IBL

På andra håll uppges det att singelskapet skulle kunna medföra att han och Elin blir ett par igen. Sedan skilsmässan har svenskan en mjukare attityd mot exmaken.

– Barnen och jag tittar alltid på tv när Tiger spelar. Det är en del av deras liv, sa hon i People 2014.

Andra läser också:

Agneta Sjödins nya kärlek – gift vd: ”De träffades på en kändisfest”

Henrik Zetterberg och Emma Zetterberg blir föräldrar: ”Det känns riktigt roligt”

Jättebråket i ”Ex on the beach”: ”De är hemska människor”

SENASTE NYTT!