LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tiger Woods exfru Elin Nordegren är gravid - då kommer barnet

15 jun, 2019 
AvSarah Mansouri
Mamma Barbro bekräftar att Elin Nordegren är gravid.
Elin Nordegren har hållit låg profil sedan ex-maken Tiger Woods otrohetsskandal och parets offentliga skilsmässa för några år sedan. Men de senaste dagarna har gravidrykten börjat florera, något som nu Elins mamma bekräftat för Svensk Dam.
Annons
Julia Bergmans nya barnbesked – en månad efter förlossningenBrand logo
Julia Bergmans nya barnbesked – en månad efter förlossningen

Det var när Elin Nordegren, 39, var barnflicka hos Jesper, 54, och Mia Parnevik, 51, 2001 som hon mötte kärleken i golfproffset Tiger Woods, 43.

Ett par år senare friade Tiger Woods till svenska flickvännen och året därpå gifte sig paret på Barbados. Tillsammans fick de dottern Sam, 12, och sonen Charlie, 10, under sin tid som gift. Men samma år som sonen föddes avslöjas det att Tiger Woods varit otrogen.

Det kommer fram att Tiger inte bara bedragit sin hustru med en kvinna, utan hundratals. Elin har aldrig varken bekräftat eller förnekat händelserna. Men strax efter att otrohetsskandalen blev offentlig skiljde sig paret 2010 och Elin Nordegren köpte ett lyxhus i Florida för pengarna från uppgörelsen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Elin bor kvar i Florida än idag och är tillsammans med tidigare NFL-stjärnan Jordan Cameron, 30, sedan två år tillbaka. De bor tillsammans med Elins två barn och Jordans son Tristan, 10.

Hon har hållit sig under radarn sedan den offentliga skilsmässan med ex-maken. Men de senaste dagarna har flera amerikanska tidningar rapporterat att Elin Nordegren är gravid.

Annons

”Är det inte underbart”

Ryktena om graviditet började när Elin visade upp en gravidmage under sonens fotbollsträning i Florida.

Nu skriver Svensk Dam att ryktena om ett tredje barn stämmer – och det är ingen mindre än Elins mamma, Barbro Holmgren, 67, som bekräftar nyheten för tidningen.

– Jo men hon väntar barn, absolut. Hon är superlycklig och jag är superlycklig att jag får mitt nionde barnbarn, yes är det inte underbart, säger Barbro till Svensk Dam.

Elins bror Axel Nordegren, 50, bor också i Florida tillsammans med sin fru och deras tre barn. Elin har också en tvillingsyster, Josefin Nordegren, som bor tillsammans med sin make och tre barn i London.

Svensk Dam träffar Barbro på en välgörenhetstillställning på Orbaden Spa & Resort i Hälsingland och hon berättar att dottern Elin redan gått halvvägs i graviditeten.

– Jag tror barnet kommer i slutet av oktober, men jag är inte riktigt säker, säger Barbro.

FOTO: Shutterstock/TT, Stephen M. Dowell/TT

Annons