Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Biggest loser-Katta avslöjar: Så lite fick vi äta och dricka

02 nov, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Katarina Stojiljkovic var med i Biggest loser 2013, nu avslöjar hon sanningen om programmet.
Katarina Stojiljkovic gick ner 68 kilo i Biggest loser 2013. Nu berättar hon i sin podd Så jävla sant med Kats om sanningen bakom programmet.
Annons

Katarina ”Katta” Stojiljkovic, 28, ansökte till Biggest loser 2013 då hon hade varit överviktig i hela sitt då 22-åriga liv. Med hjälp av tränaren Mårten Nylén, 43, och mycket pepp ifrån dåvarande programledaren Kristin Kaspersen, 49, lyckades Katta gå ner 68 kilo.

– Det var varit väldigt känslosamt med mycket smärtor, både fysiska och psykiska. Jag gick in med en rätt kaxig inställning och tänkte att nu tar jag dessa fetknoppar. Men sedan kom jag nästan sist, har Katta Stojiljkovic berättat till Expressen.

Det året vann Simon Kachoa, 29, från Västerås som lyckades gå ner mest procentuellt sätt, och gick ner från 177 till 93 kilon.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu berättar Katta Stojiljkovic sanningen om sitt eget viktras i sin podd Så jävla sant med Kats.

Där berättar hon att Biggest loser-deltagarna lagade all sin mat själva och följde ett strikt matschema.

Annons

– Alla hade individuella kalorimått. Personligen så åt jag någonstans mellan, som mest efter invägning så åt jag 1100 kalorier, och som lägst har jag legat på 450 till 500 kalorier på en dag. Då är det precis innan, dagen innan invägning, säger hon och berättar att de dagen innan invägning tränar mellan 12 och 13 timmar. Vanliga dagar tränade de från sex till åtta timmar.

Men det var inte bara maten de var tvungna att hålla igen på.

– Vi drack inget vatten två dagar innan invägning. Två dagar innan drack vi bara om vi var tvungna, och dagen innan så sköljde vi bara munnen, bara för att droppa så mycket som möjligt, säger hon.

Dessutom hyllar Katta Stojiljkovic Biggest loser-programledaren Kristin Kaspersen i podden. Kristin fick Katta att öppna upp sig och släppa ut sina känslor för första gången på flera år.

– Tack Kristin för att du öppnade den lådan, säger hon.

FOTO: TV4

Annons