Thorsten Flincks svar efter Mikael Persbrandts attack: ”Så jävla dumt”

Thorsten Flincks svar efter Mikael Persbrandts attack: ”Så jävla dumt”

I sin självbiografi, "Så som jag minns det", går Mikael Persbrandt till attack mot sin tidigare vän, Thorsten Flinck. "Så jävla dumt", säger Flinck om anglagelserna.

Mikael Persbrandt, 54, och Thorsten Flink, 56, var vänner i många år och har varit ett stöd för varandra, både privat och yrkesmässigt.

– Vi hade världens grej ihop. Som ett förälskat par, nästan. Han blev så avsevärt mycket bättre när jag regisserade honom och jag som regissör ihop med honom som skådis, säger Thorsten Flinck till Aftonbladet.

Persbrandt och Flinck har sedan några år tillbaka ingen kontakt. I Michael Persbrandts självbiografi, “Så som jag minns det“, beskriver Persbrandt hur han kämpar mot sitt drogmissbruk. Han går också till attack mot sin forna vän.

LÄS OCKSÅ: Thorsten Flincks ord – efter missade platsen i Let’s dance

I boken säger han att det var Thorsten Flinck som tipsade Expressen om att Persbrandt tagits in på behandlingshem. Men Flinck menar att detta inte stämmer alls.

– Där sitter han alltså och småfiser fram att jag skulle ha tipsat tidningen för några sketna tusenlappar. Så jävla dumt. Jag vet inte om kompisskap är möjligt längre, säger han.

I en intervju med Expressen har Thorsten Flinck beskrivit det som att Mikael Persbrandt förrått honom.

– Förr eller senare kommer vi alltid till varandra på något sätt men jag träffar inte honom. Det dumma i det här är att jag tyckte att han förrådde mig en gång. Det har alltid varit en helig pakt mellan oss och en sådan kan man bara bryta en gång. Gör man det kommer det inte tillbaka, det är som att magin bryts i ett förhållande när man är otrogen. Släpper du in en tredje part i sängkammaren är det något som för alltid är borta. Men jag älskar Micke och kommer alltid göra det, säger Thorsten Flinck.

Mikael Persbrandt och Sanna Lundell har hängt ihop sedan 2005.

Bilden av hur Sanna Lundell ammar med hunden Whoopie som tittar in i kameran älskas av följarna.

Sanna Lundell la sanbbt ut en bild av sig själv och Micke Persbrandt på BB med nyfödde sonen Rafael Fox efter att han kommit till världen.

Sanna Lundell är dotter till musikern Ulf Lundell.

Mikael Persbrandt är en av Sveriges mest populära skådesplare.

LÄS OCKSÅ: Mikael Persbrandts ångest – efter påhoppet mot Skavlan

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN