LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Thorsten Flincks svar efter Mikael Persbrandts attack: ”Så jävla dumt”

04 dec, 2017 
Lina Arvidsson
I sin självbiografi, "Så som jag minns det", går Mikael Persbrandt till attack mot sin tidigare vän, Thorsten Flinck. "Så jävla dumt", säger Flinck om anglagelserna.
Annons

Mikael Persbrandt, 54, och Thorsten Flink, 56, var vänner i många år och har varit ett stöd för varandra, både privat och yrkesmässigt.

– Vi hade världens grej ihop. Som ett förälskat par, nästan. Han blev så avsevärt mycket bättre när jag regisserade honom och jag som regissör ihop med honom som skådis, säger Thorsten Flinck till Aftonbladet.

Persbrandt och Flinck har sedan några år tillbaka ingen kontakt. I Michael Persbrandts självbiografi, “Så som jag minns det“, beskriver Persbrandt hur han kämpar mot sitt drogmissbruk. Han går också till attack mot sin forna vän.

I boken säger han att det var Thorsten Flinck som tipsade Expressen om att Persbrandt tagits in på behandlingshem. Men Flinck menar att detta inte stämmer alls.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Där sitter han alltså och småfiser fram att jag skulle ha tipsat tidningen för några sketna tusenlappar. Så jävla dumt. Jag vet inte om kompisskap är möjligt längre, säger han.

Annons

I en intervju med Expressen har Thorsten Flinck beskrivit det som att Mikael Persbrandt förrått honom.

– Förr eller senare kommer vi alltid till varandra på något sätt men jag träffar inte honom. Det dumma i det här är att jag tyckte att han förrådde mig en gång. Det har alltid varit en helig pakt mellan oss och en sådan kan man bara bryta en gång. Gör man det kommer det inte tillbaka, det är som att magin bryts i ett förhållande när man är otrogen. Släpper du in en tredje part i sängkammaren är det något som för alltid är borta. Men jag älskar Micke och kommer alltid göra det, säger Thorsten Flinck.

Foto: IBL

Annons