LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Thorsten Flincks ord – efter missade platsen i Let's dance

23 okt, 2017 
AvHanna Svärd
Thorsten Flinck stoppades i sista stund från att vara med i årets säsong av Let's dance. Hälsoskäl var förklaringen då, nu ger Flinck sin egen version.
Annons

Skådespelaren Thorsten Flinck, 56, hoppades in i det sista på att få godkänt på de rutinmässiga hälsokontrollerna inför TV4:s Let’s dance. Men så blev inte fallet och Flinck blev ersatt av den före detta fotbollsspelaren Jesper Blomqvist, som dessutom tog hem segern i hela tävlingen.

I en ny intervju med Expressen berättar skådespelaren om varför han tvingades avstå sin plats i Let’s dance, och om vad han själv trodde att det hela handlade om, till en början. Enligt Expressen skulle han fått en ersättning på 600 000 kronor för att delta.

– De har verkligen velat ha med mig i så många år, det var därför jag kunde ta ut en så skyhög summa pengar. Jag är urdålig på att förhandla men här var jag som en riktig amerikansk superstjärna, jag tog så mycket deg. Jag gav dem ett erbjudande som de inte kunde säga ja till, trodde jag, berättar Thorsten Flinck för Expressen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men anledningen till att Flinck inte fick vara med i programmet ska ha handlat om hans dåliga blodvärde, vilket också var anledningen till att han inte klarade läkarundersökningen inför programmet. Och trots att han inte uttrycker något missnöje över läkarens bedömning, menar han att det innebar en stor besvikelse att inte få vara med i Let’s dance som det var tänkt.

– Jag har haft de här dåliga blodvärdena i hela mitt liv och det har ändå hållit för att knarka i 15 år, springa maraton och fyra Lidingölopp till exempel. Det var jävligt synd och det känns tråkigt för det är ingen som tror på att det berodde på mitt blodvärde. “Jaha nu är han i gång” och så där, det gör mig jävligt ledsen, säger han.

Foto: IBL

Annons