LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Thorsten Flincks barnplaner med 30 år yngre kärleken Daniella Karlsson

03 jun, 2022 
Thorsten och Daniella
Thorsten Flinck och 30 år yngre kärleken Daniella Karlsson har planer på att bilda familj tillsammans.
Det avslöjar Flinck själv i en intervju med Aftonbladet.
– Ska nog göra ett försök, säger han.
Annons
Peter Dalle om när han och dottern var sjuka i Covid-19Brand logo
Peter Dalle om när han och dottern var sjuka i Covid-19

Skådespelaren och musikern Thorsten Flinck, 61, var nyligen aktuell i Vårt förakt för svaghet som bygger på Doktor Glas av Hjalmar Söderberg samt Paria av August Strindberg.

Vid sidan av rampljuset har han dessutom mött kärleken i Daniella Karlsson. I en intervju med Aftonbladet berättar Flinck nu att han och kärleken dessutom planerar att bilda familj.

Thorsten Flincks frieri till Daniella Karlsson: ”Jag vill gifta mig”

Tidigare i år, närmare bestämt i februari, så förlovade sig Thorsten och Daniella. Enligt Expressen skedde det under en tisdagskväll då Thorsten uppträdde på stadshotellet i Söderhamn.

– Jag gör någonting som jag länge velat göra, och jag gör det nu... Jag har inga ringar till det, jag har inte pengar, inte heller en rosjävel som Christer lovade, sa Thorsten i ett klipp på Instagram som restaurangägaren Thomas Lingman delat.

– Här är Daniella, och jag friar till henne. Jag vill gifta mig med henne, fortsatte han och pekade mot sin flickvän.

Thorsten och kärleken Daniella tillsammans.
Thorsten och Daniella.

Thorsten Flinck om barnplanerna med Daniella: ”Ett försök”

I den personliga intervjun med Aftonbladet avslöjar Thorsten nu att han och fästmön Daniella har planer på att bilda familj.

Annons

Sedan tidigare har Daniella ett barn och Thorsten två, inga mindre än skådespelarna Félice och Happy Jankell. Men att bilda familj tillsammans har de numera funderat en hel del på förklarar Thorsten.

– Ja, det har vi funderat på. Vi har till och med funderat mycket på det. Vi ska nog göra ett försök. Jag har verkligen hittat rätt i Daniella, säger han till tidningen och fortsätter:

– Jag har haft ganska många kvinnor i mitt liv och jag har aldrig känt mig så trygg. Det känns som att jag har kommit hem och jag är jättelycklig. Däremot har vi ett gemensamt drag och det är att vi är två dysterkvistar. Men vi är också lika mycket spelevinkar och har väldigt roligt ihop.

Samtidigt poängterar Thorsten att han och Daniella inte känner av ålderskillnaden som är på 30 år.

– Nej, inte ett dugg. Varken jag eller Daniella gör faktiskt det. Hade vi gjort det så hade det varit något som inte stämde. Det är häftigt.

FOTO: Olle Sporrong/EXP/TT

Annons