LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Thorsten Flinck om relationen till dottern Félice Jankell

10 feb, 2020 
Linnea Lundgren
Thorsten Flinck
Relationen mellan Thorsten Flinck och hans två döttrar Félice och Happy har inte alltid varit lätt.
Nu berättar han om förhållandet till sitt nyfödde banbarn.
– Nu har alla andra gått, så nu kan jag komma, säger han.
Annons
Intervju med Molly Sandén under Grammisgalan 2020Brand logo
Intervju med Molly Sandén under Grammisgalan 2020

Thorsten Flincks liv har varit kantats av tuffa perioder och svåra missbruk. Något som gjort att hans relation till döttrarna Happy Jankell, 26, och Félice Jankell, 27, som han har tillsammans med ex-frun Annika Jankell, ibland varit svår.

I november fick Félice sitt första barn tillsammans med fästmanen tillika H&M-arvtagaren Nils Tham, 34. Något som hon stolt visade upp med en story på sin Instagram där hon pussade det nyfödda spädbarnet på huvudet. Sedan dess har hon valt att lägga upp ett inlägg där hon avslöjar för sina följare att den lilla pojken fått namnet Winston.

Men morfar Thorsten har ännu inte träffat det lilla knytet berättar han i Malou efter tio.

– Jag har inte gjort det, men nu har alla andra gått, så nu kan jag komma. Jag vill ha det så, säger han men tillägger att han ser fram emot att få återse sin dotter efter förlossningen:

– Det ska bli väldigt kul att gå dit och träffa henne och hennes blivande man. Pappan där, till pojken. Mitt barnbarn Winston.

Annons

Thorsten Flinck om ångern för barnen

Ska man tro Thorsten har pojken fått sitt namn efter den brittiske premiärministern Winston Churchill som hade en betydande roll för besegrandet av Tyskland under andra världskriget – en mycket bra “förebild” tycker morfar.

I programmet frågar Malou hur Thorsten ser på sin egen papparoll som far till Happy och Félice.

– Jag kan bli väldigt ledsen över att jag inte.. att jag inte fick göra pappagrejen när barnen var 6-7 år, svarar han och syftar på en period i livet som var extra tuff för honom.

Gick ut offentligt med kärleken

Det var bara förra vintern som Félice och Nils valde att gå ut offentligt med sin kärlek och några månader senare stod det klart att Félice väntade parets första barn. Nils Tham har tidigare varit gift med konstnärinnan Clara Hallencreutz men paret gick skilda vägar 2017. Även Félice har ett förflutet tillsammans med musikern David Larson, som nu ryktas hitta en ny kärlek i Molly Sandén.

För Aftonbladet har Félice tidigare berättat om Nils stöd under graviditeten:

– Nils har verkligen hjälpt till och varit min betjänt. Jag vet inte vad jag skulle göra utan honom, sa hon då.

FOTO: TT

Annons