Artikeln innehåller reklamlänkar

Thomas Di Leva akut till sjukhus efter otäck olycka: ”Nästan orörlig”

Thomas Di Leva till sjukhus

När Thomas Di Leva skulle gå och handla förra veckan råkade han ut för en otäck olycka. Nu berättar han om händelsen som ledde till att han fick åka akut till sjukhus.

Thomas Di Leva, 55, är en av Sveriges mest folkkära artister. Han slog igenom redan 1987 med låten Vem ska jag tro på? och har sedan dess släppt hits som Vi har bara varandra och Miraklet.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

I en intervju med Expressen förra året berättade Thomas att den första tiden i rampljuset var tuff och att fansens hysteri gjorde att han mådde allt sämre psykiskt.

– Jag kände att jag inte mådde bra alls, för jag kände verkligen att jag inte hörde hemma på planeten jorden. Det var jobbigt ett tag, i flera år, berättade han för tidningen vid tillfället.

Men sedan dess har Thomas tagit sig tillbaka på banan och fortsatt släppa musik samt åkt på turné . Han har många trogna fans och är sedan fem år tillbaka gift med den 20 år yngre hustrun Sofie Di Leva. Parets gemensamma barn, Telo, föddes 2011 och artisten har även sonen Cosmo från ett tidigare äktenskap.

I ett inlägg på Facebook berättar Thomas Di Leva nu att han har råkat ut för en olycka som gjorde att han fick åka ambulans till sjukhuset.

Thomas Di Leva om täcka fallet

I inlägget, som artisten la upp i söndags, berättar han om händelsen:

”Har tyvärr fallit illa på isen när jag skulle ut och handla. Ambulans, sjukhus och smärtstillande, nu hemma igen nästan orörlig med stark smärta. Har ni tips på någon bra professionell idrottsläkare eller fysioterapeut. Behöver hjälp att snabbt läka…Var försiktiga när ni går ut..Superhalt”, skriver Thomas i inlägget.

Under måndagen kom det andra inlägget med en uppdatering om hans mående:

”Tusen Tack för allt stöd, kärlek och tips angående min skadade högra höft (efter mitt fall på isen)! Har inte hunnit svara alla och tacka personligen för det kom så mycket support…. Går i behandling för att påskynda tillfrisknande sen i morse. Men om ni kan och vill så fortsätt gärna skicka goda tankar, ljus och kärlek. Kram”, skriver han.

Kommentarsfälten svämmar nu över av fans som hoppas att Thomas Di Leva snart är på fötter igen.

LÄS MER: Tävla om biljetter till Mello-finalen!

LÄS MER: 106-åriga bloggaren Dagny om skadan efter otäcka olyckan

FOTO: Thomas Johansson/TT

SENASTE NYTT!