Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Therese Lindgrens tårar efter frågan om barn

10 okt, 2018 
Malin Ljung
Therese Lindgrens rädsla att föda barn
Therese Lindgren bryter ihop i tårar när hon försöker svara på frågorna om att skaffa barn. "Jag kommer aldrig att föda ett barn varken vaginalt eller kejsarsnitt", säger hon i ett Youtube-klipp.
Annons

Therese Lindgren, 31, öppnade för ett tag sen upp för en frågestund på sin Youtube-kanal. Men gensvaret får henne att börja gråta i ett nytt klipp. Orsaken är att fler än hälften av frågorna som kom in handlade om framtida barn, graviditet och allt som handlar om att bli förälder.

Therese Lindgren har tidigare varit öppen med att hon lider av en enorm förlossningsrädsla och frågorna får henne att bryta ihop i klippet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är så jäkla känsligt för mig, säger hon med tårar i ögonen.

Samtidigt erkänner hon att det är ett ämne hon själv tänker på och bearbetar något enormt:

– Det är så himla mycket barn som snurrar i mitt huvud nu. Det här är så jobbigt för mig att prata om.

Therese Lindgren motiverar rädslan över att dela med sig att det kan användas mot henne. Hon fruktar helt enkelt att ärligheten kommer att användas som ett vapen mot henne för att få henne att må psykiskt dåligt.

– Jag kan inte gå in på alla delar och detaljer som gör mig rädd, säger hon och fortsätter senare att konstatera:

Annons

– Jag kommer aldrig att föda ett barn varken vaginalt eller kejsarsnitt.

Therese Lindgren verkar onekligen ha fått försvara sig en hel del efter att tidigare ha delat med sig av sin rädsla, och självbilden verkar även den ha fått sig en törn då hon vädjar om att följarna inte ska klanka ner på henne.

– Ni behöver inte berätta för mig att jag är en tönt eller att jag är klen, svag, eller en dramaqueen eller cry baby. Jag vet allt det här för det är många som berättar det för mig, jag vet att jag är sämst och skitfeg, säger hon medan tårarna rinner nedför hennes kinder.

Therese Lindgren har flera gånger fått förslaget att försöka adoptera ett barn istället, ett alternativ hon redan tänkt över.

– Det är inte bara att adoptera. Det är fan skitsvårt att adoptera och jag vet inte om det kommer fungera, och det kan ta upp till fem år, säger hon.

Annons

Therese Lindgren fortsätter förklara att hon just nu är i ett läge då hon försöker acceptera att hon aldrig kommer att skaffa barn, även om det är något av en stor sorg för henne.

– Där jag är nu kommer jag är nu mentalt är att jag försöker acceptera tanken på att leva ett liv utan barn. Jag känner att just nu är det inga problem, det kommer inte vara något problem nästa år eller året därefter heller. Men sen då? När jag är 40-50, jag ska ändå leva jättelänge har jag planerat. och jag har lite svårt att hitta meningen utan barn.

Klippet har i skrivande stund närmare en halv miljon visningar och kommentarerna är tusentals – och majoriteten av dem stöttar Therese Lindgren för det ärliga inlägget.

“Vi har alla olika rädslor Therese. Du behöver inte sitta och förklara dig, detta med barn är otroligt intimt och det är din och Anders ensak. Oavsett hur ni gör så är det upp till er, ni gör det rätta för er. Och du är INTE en tönt, du är INTE löjlig! Och du förtjänar INTE massa elaka kommentarer angående detta! Det är INGEN annans ensak!”, skriver en person.

Annons

“Finaste Therese! Det är så okej att inte vilja ha barn! Det är ditt liv, din kropp, ditt val! Att vara kvinna i 30års åldern är så himla jobbigt när det kommer till just pressen om att skaffa barn”, skriver en annan person och tackar för att Therese tar upp ämnet.

“Therese. Du är absolut ingen tönt. Vill du gråta, gråt. Vill du inte ha barn, skaffa inte barn. Jag tycker att du är så modig som berättar allt det här. Du är fantastiskt. Ingen tönt överhuvudtaget. Du är dig själv. Du är underbar”, skriver en tredje person.

Vi på Hänt skickar all kärlek till Therese Lindgren!

FOTO: Youtube, Ibl

 

Annons