Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Therese Lindgrens raseri – efter följarnas påhopp: "Mår inte bra"

22 maj, 2018 
AvAgnethe Alm
Den senaste tiden har Therese Lindgren mått dåligt över hur hon ser ut. Trots att hon är ärlig med hur hon känner får hon hela tiden kommentarer om sitt utseende.
Annons

Det är inte första gången youtubern Therese Lindgren, 31, ryter ifrån. I början av maj fick hon nog av alla kommentarer från folk som undrade om hon var gravid och valde att skriva av sig på sin blogg.

Jag har fått ovanligt mycket kommentarer och DM från folk som undrar om jag är gravid på sistone. Folk tycker sig ana en ”liten kula” på min mage nämligen, och verkar inte kunna hålla sig från att fråga eller gratulera (OBS! jag är alltså inte gravid). Det fuckar med mitt huvud som fan”, skriver hon på sin blogg.

Kommentarerna har lett till att Therese fått hjärnspöken och på bloggen berättar hon att hon inte längre kommer överens med sin spegelbild. Men trots att hon varit öppen med hur dåligt hon mår av att hela tiden få kommentarer om hennes utseende blir hon inte av med nättrollen. På bloggen rasar hon nu mot sina läsare och menar att hon hatar att gå in på bloggen på grund av dem.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Nu frågar jag er rakt ut. Hur kommer det sig att det är så mycket osköna personer som hänger här inne på min blogg? Andra bloggare brukar alltid säga att bloggvärlden är så mycket trevligare än vad klimatet är på Youtube, men min blogg verkar verkligen vara ett undantag”, skriver hon.

En upprörd Therese fortsätter fråga sina läsare varför de gång på gång fortsätter kommentera hennes utseende.

”Jag förstår inte varför det i varenda jävla inlägg ska skrivas kommentarer om mitt utseende. Särskilt när jag varit supertydlig med att jag inte mår bra just nu, jag har varit helt öppen med att jag behöver professionell hjälp, att mina besvär med mitt utseende är för svåra för att jag ska kunna hantera dem själv. Och vad gör ni vuxna människor då? Ni väljer att berätta för mig vad som är fult på min kropp och i mitt ansikte. Är det så ni beter er på internet? Glider ni omkring och skriver i människors kommentarsfält vad ni tycker om deras utseende? Utan att någon bett om er åsikt? Usch, försvinn”.

Annons

Många av Therese Lindgrens läsare är på hennes sida och försöker nu får henne att må bättre. I kommentarsfältet ger de massor av kärlek och pepp till Therese.

”Du är fantastisk på alla sätt och vis! Förstår att det gör ont att läsa sådana elaka kommentarer om ditt utseende, det är fruktansvärt hur människor kan sitta och skriva sådant. Du är en sann förebild!”, skriver en person.

”Usch vad ledsen jag blir… att folk inte skäms, hur kan man sova gott om nätterna när man håller på såhär? Hur kan folk sakna spärrar? Man får tycka och tänka vad man vill men man säger/skriver inte det till någon! Speciellt någon som har varit supertydlig med att en inte mår så bra..”, skriver en annan.

”Vidrigt beteende. Vilka jävla idioter det finns. Tack för allt du gör, du är bäst och förtjänar inte sånt här. Ingen gör det. Massa kärlek till dig vackra, kloka du”, skriver ännu en.

FOTO: Youtube, Stella 

Annons