Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Therese Lindgrens nya kärlekslycka med Anders Vesterlund

14 aug, 2019 
AvSarah Mansouri
Therese Lindgrens lycka med fästmannen Anders Vesterlund
Therese Lindgren och fästmannen Anders Vesterlund verkar sväva på moln! Efter att paret snubblat på mållinjen vände lyckan. ”Vi är så glada att vi båda två grinar”, säger hon i en video på Youtube.
Annons
Therese Lindgrens kärlekslycka med fästmannenBrand logo
Therese Lindgrens kärlekslycka med fästmannen

Therese Lindgren, 32, är en av Sveriges största Youtube-stjärnor med över en halv miljon prenumeranter. En som också spelar en stor roll i Thereses sociala kanaler är hennes sambo Anders Vesterlund, 32, som hennes följare också  fått lära känna med tiden.

Parets kärleksliv har haft både upp- och nedgångar, vilket Therese öppet har berättat om. De träffades 2010 och blev tillsammans samma år. Två år senare friade Anders, men 2015 tog det slut. Det dröjde dock inte länge förrän de återfann kärleken hos varandra och idag är de förlovade igen och verkar vara lyckligare än någonsin – särkilt nu.

I en ny vlogg där även fästmannen medverkar avslöjar Therese att de har köpt ett hus och båda riktigt strålar av lycka i videon när de berättar om det nya kapitlet i sina liv.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi är så glada att vi båda två grinar, hur ofta gör man det – gråter av lycka?, säger Therese.

Annons

Vloggen publicerades i början på veckan och när den spelades in hade de nyligen skrivit på kontrakt för huset som ligger ungefär en timme i från lägenheten de bor i annars. Therese berättar att det är en sommarstuga och visar upp videoklipp från visningen.

Det är en tomt på 4000 kvadratmeter med en stor gräsmatta som ligger precis vid en sjö. Däremot tog hon inga bilder inifrån huset, men det går att se det lilla huset på 55 kvadratmeter i videoklippet från tomten.

Therese säger också att hon har fått många frågor kring om paret kommer att bo i det nyinköpta huset året runt.

– Nej, det kommer vi inte. Men man kan bo där året runt. Det är ju riktig toalett och riktig dusch, rinnande vatten och sådant. Inget torrdass eller sådana där konstiga grejer och det är vinterisolerat, säger Therese och lägger också senare till:

– Det är tillträde första oktober och från första oktober, då kommer vi hålla på där ute varje helg.

Annons

Nära att förlora drömhuset

Men vägen till att få sitt drömhus var knappast spikrak, Therese och Anders förlorade budgivningen och var riktigt besvikna båda två.

– Varje dag i typ en månad har jag varit inne på Hemnet och kollat på den och när vi var på visningen då var den så perfekt. Men det var så mycket folk där så jag blev lite ledsen, för jag tänkte så här, det här kommer aldrig gå, vi kommer aldrig vinna budgivningen över alla de här människorna, säger Therese.

Men lyckan vände för paret när personen som skulle köpt stugan ångrat sig. Då hade mäklaren ringt Anders och frågat om de vill ha den och svaret var självklart ja.

Therese avslöjar också varför det tog lite tid innan hon berättade för sina följare om husköpet.

– Sedan ville vi inte berätta någonting för vi ville ta dit en besiktningsman först som fick besiktiga hela huset. För jag ville inte vara med om att vi säger att vi har köpt hus, sedan visar det sig vara massor fel och så går inte köpet igenom för att vi drar oss tillbaka, säger Therese Lindgren och fortsätter:

– Men besiktningsmannen var där och det var inga fel så, nu har vi en sommarstuga!

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons