TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Therese Lindgrens ångest över sexvideon: ”Jagar mig”

06 sep, 2017 
När youtubern Therese Lindgren svarar på vad hon ångrar mest avslöjar hon att hon har spelat in en sexfilm med sin ex-pojkvän. Nu känner hon konstant ångest över att exet ska läcka filmen på nätet – som en hämnd mot henne.
Annons

I youtubern Therese Lindgrens, 30, senaste video gör hon en så kallad ”Mukbang”, som går ut på att hon ska äta mat samtidigt som hon svarar på frågor från hennes följare. På frågan vad hon ångrar mest i livet förvånar svaret, hon ångrar mest en inspelad sexfilm – med ex-pojkvännen. ”Den här filmen som jag och mitt ex filmade är verkligen någonting som jagar mig”, skriver hon i beskrivningen till videon.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi bestämde oss för, på hans initiativ men det spelar väl egentligen ingen roll, att vi skulle filma en gång när vi hade sex. För att det är spännande och det känns lite förbjudet, jag vet inte… det är säkert många som känner igen det här och har gjort det själva – filmat med sin partner när man haft sex, berättar Therese och fortsätter:

– Anledningen till att jag ångrar det är att jag varje dag är nervös över att den där filmen ska komma ut på något sätt. Jag har den själv inte, han hade den då, men jag var ju 20 år, så det var ju extremt länge sedan, nästan tio år sedan.

Annons

Eftersom att det var så pass längesedan som sexfilmen spelades in är Therese osäker på om han har den kvar, men det är inte tillräckligt för stävja ångesten.

– Det är sån stor skräck för mig att han skulle vara revanschlysten på något sätt för att vi är verkligen inte vänner, vi gjorde slut på det värsta sättet man kan göra slut på. Jag är rädd för att han ska vilja förstöra för mig och lägga ut den på något sätt.

Hon är noga med att förklara att hon inte tror att någon av hennes följare skulle hata henne om videon läckte. Hon förklarar att ångesten handlar om skammen bakom videon – snarare än ångest för det potentiella hatet.

– Det känns fruktansvärt pinsamt att något sånt ska hända, säger hon och fortsätter:

– Jag önskar att vi aldrig hade filmat den där, för det ger mig väldigt mycket stress.

Foto: IBL, Youtube

Annons