BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Therese Johaug är gravid – berättar om lyckan: ”Överträffar alla guld …”

03 jan, 2023 
Gustav Motte
Therese Johaug är gravid – berättar om lyckan: ”Överträffar alla guld …”
Therese Johaug är gravid – berättar om lyckan för norska medier.
– Det är det största man kan åstadkomma, säger hon till NRK.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Emilys hår frös till is under längdskidsturenBrand logo
Emilys hår frös till is under längdskidsturen

Norska skidstjärnan Therese Johaug, 34, är gravid. Det avslöjar hon för norska public service NRK. I en intervju med kanalen berättar hon om lyckan.

– Det är det största man kan åstadkomma. Det överträffar alla guld jag vunnit så att säga, säger hon till NRK.

– Jag tycker det är väldigt häftigt, och då måste jag säga att jag tycker att det är lite läskigt. Att man inte riktigt vet vad man ger sig in på. Men att jag verkligen ser fram emot det. Jag känner att det har hänt mycket under 2022, säger Johaug. Johaug.

Therese Johaug är gravid

Den norska skidåkaren berättar att hon är ”väldigt spänd” över vad som väntar.

– Jag är van vid att klara min vardag helt själv, och plötsligt är det en helt ny chef i huset. Det är lite skräckblandad glädje, säger Therese Johaug.

För nästan exakt ett år sedan, på nyårsafton 2021 till 2022, förlovade sig Johaug med den norske roddaren och VM-medaljören Nils Jakob Hoff, 37, något Hänt Nyheter rapporterade om då.

Foto: TT/Arkiv

Annons