TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Theoz, 14, om livet som popstjärna – tuffa schemat i kulisserna

26 jul, 2019 
AvStina Dahlgren
Theodor ”Theoz” Haraldsson släpper ny musik. För Hänt berättar sångaren hur han kombinerar skolan med popstjärnelivet och vad han drömmer om i framtiden.
Annons
Fyra år efter succén – det gör Skam-stjärnorna idagBrand logo
Fyra år efter succén – det gör Skam-stjärnorna idag

Nu släpper det 14-åriga stjärnskottet Theodor ”Theoz” Haraldsson sin allra första EP. På listan finns hans senaste hit Theori, förra årets sommarplåga Het, samt tre helt nya låtar.

Här är omslaget till Theoz nya EP.

Samtliga fem låtar på EP:n handlar om kärlek, men det är egentligen en slump säger sångaren till Hänt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har inte någon speciell kategori jag måste sjunga om, men det har nog bara blivit så. Det är ju lätt att skriva och sjunga om kärlek.

Spelade in musikvideon Theori på sommarlovet

Theoz går på en sång- och dansskola vilket innebär att han tar danslektioner på skoltid tre gånger i veckan. Att gå i skolan och vara popstjärna samtidigt är dock svårt.

– Jag kan gå i skolan som vanligt men jag får ta väldigt mycket ledigt. Det blir att jag hamnar lite efter ibland så jag får jobba ikapp det väldigt mycket, berättar han.

Annons

Nyligen spelade han in musikvideon till låten Theori. Oftast tar inspelningarna en hel dag och för att han inte ska missa skolan för mycket får skivbolaget anpassa jobbet efter skolschemat.

– Det är oftast på helger eller som nu på sommarlovet vi spelar in, säger Theoz.

Theodor ”Theoz” Haraldsson kombinerar artistlivet med skola.

Theoz uppträder i Sommarkrysset på TV4

När han nyligen var med i Sommarlov på SVT slog han publikrekord. Snart är det dags igen, den här gången är det Sommarkrysset på TV4 som gäller.

– Förra året på Sommarkrysset var jag jättenervös, det var en av de första gångerna jag stod på scenen. Jag kommer säkert vara nervös i år igen men kanske lite mindre i alla fall. Jag är ju lite mer van nu, säger Theoz.

Förutom en hel del spelningar i sommar vill han så småningom satsa på en internationell karriär.

– Jag vill bli en större artist och uppträda på större scener utomlands, säger Theoz.

FOTO: TT/Karin Törnblom, PRESS/Per Kristiansen

Annons