LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Theodora Larssons gräl med Anton – efter sonens födsel

11 apr, 2020 
Theodora Larsson och Anton Uddfalk
Theodora Larsson och hennes Anton har aldrig bråkat – förrän nu.
Till Hänt berättar hon nu vad som hände.
– Såklart påfrestade, säger hon.
Annons
Theodoras oro under graviditeten: ”Känner den inte alls”Brand logo
Theodoras oro under graviditeten: ”Känner den inte alls”

Ensam mamma söker-profilen Theodora Larsson, 32, och kärleken Anton Uddfalk, 28, fick i december sedan sitt första gemensamma barn.

Paret träffades under inspelningen av Ensam mamma söker och det stod snart klart att de båda var ämnade för varandra. Efter inspelningen av programmet flyttade Anton till Borås där de nu bor med sin nya bebis och barnen Leia,  11, Cornelia, 9, och Jasper, 7, som Theodora har från en tidigare relation.

Tiden innan förlossningen var orolig då Theodora Larsson drabbades av en GBS-bakterie, något som kan smitta det nyfödda barnet. På sin blogg skrev Theodora att hon helst av allt hade velat föda barnet hemma, men att hon nu tvingades vara på sjukhus och få antibiotika under förlossningen.

Men som väl är gick allt bra och på morgonen den 11 december föddes hennes och Anton Uddfalks lilla son Albus.

”Hälften du, hälften jag. Älskling, vi gjorde det!” skrev en lycklig Theodora på Instagram.

Annons

– Vi sover, äter och byter blöjor, precis som det ska vara. Men jag ska inte sticka under stolen med att man är ganska trött och mör. Men det hör väl till det också, sa Theodora Larsson då till Hänt.

Parets första bråk

När Hänt pratar med Theodora berättar hon att allt är fint med paret och barnen. Hon berättar även att hon och Anton haft sitt första bråk någonsin – vilket hon tyckte behövdes.

– Jag och Anton blev ju föräldrar i december till en liten Albus och nu har vi äntligen haft vårt första gräl. Sömnbrist tar visst inte alltid fram ens bästa sidor. Men tur nog så försonades vi snabbt, säger hon.

Du säger äntligen? 

– Haha ja, vi har ju aldrig haft en konflikt så det var ju på tiden. Jag minns inte ens vad det handlade om, men jag minns att jag var trött. Första bebistiden är så klart påfrestande, så minst ett gräl måste man ju ha haft tänker jag, säger Theodora. 

FOTO: TT/Instagram 

Annons