theo wahlgren

Theo Wahlgrens ord om sin pappa Joachim Lennholm: “Så hård mot mig”

JOACHIM LENNHOLM, THEO WAHLGREN

Pernilla Wahlgren och exet Joachim Lennholm har sonen Theo Wahlgren tillsammans.
Nu avslöjar Theo detaljer om hur det är när han är hos sin pappa.
– Han är så hård mot mig, säger Theo.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marcus och Martinus om att vara med i svenska Mello – okända samtalet med SVT
0:37

Efter reklamen: Marcus och Martinus om att vara med i svenska Mello – okända samtalet med SVT

(0:37)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 55, och Sofia Wistam, 56, har mycket gemensamt. Framför allt när det kommer till hur många barn de har. Både Pernilla och Sofia har nämligen fyra barn var, dessutom har båda tre söner och en dotter var.

När det kommer till att vara mamma har Sofia och Pernilla med andra ord en hel del gemensamt. I Pernillas fall är det bara sonen Theo Wahlgren, 15, som fortfarande bor kvar hemma. Varannan vecka bor han hos pappa Joachim Lennholm, 50, och varannan vecka bor han hos Pernilla. Men det verkar också som att han gör lite som han vill på den fronten.

Pernilla Wahlgren om händelsen med Theo: ”Jag sa till honom..”

Något som är säkert är i alla fall att hos Pernilla är det inte lika hårt som hos pappa Joachim.

Nu berättar Pernilla om situationen som nu skett med Theo.

Det är i det senaste avsnittet av podden Wahlgren & Wistam som Pernilla och Sofia kommer in på ämnet. De berättar att det ofta blir så att de "curlar" barnen och har svårt att sätta gränser för vad de egentligen klarar av själva.

Pernilla är allmänt känd för att vara väldigt snäll mot sina barn och mot sonen Benjamin Ingrosso, 25, har hon alltid varit väldigt tillmötesgående. Likadant är det med Theo, men häromdagen sa Pernilla faktiskt till honom.

– Ja, jag sa faktiskt till Theo här om dagen, då sa jag "Theo, du måste faktiskt börja skärpa dig, hänga upp handdukarna och inte bara släppa dem på golvet i badrummet, samma sak med kläderna i ditt rum lägg dem på stolen istället för att bara släppa dem på golvet", berättar Pernilla att hon ska ha sagt till Theo.

Theo om hårda orden från pappa Joachim

Till Pernillas förvåning så kontrade då Theo med ett svar som fick Pernillas mamma-hjärta att smälta. Han avslöjar samtidigt att det är desto hårdare när han är hos pappa.

Så här ska Theo ha sagt:

– Ja men alltså mamma, vet du det är så härligt hos pappa för han är så hård med mig och jag måste städa själv och han går aldrig ens in i mitt rum förrän han till slut får nog och bara "nu städar du ditt rum" och då är det kaos, sa Theo och fortsatte:

– Medan jag vet att när du kommer hem till dig då kommer jag in i mitt rum, då har du bäddat sängen, vikt ihop alla kläder, jag tycker det är så mysigt mamma.

Pernillas reaktion:

– Och då blir jag ju bara såhär "ja men då ska jag göra det".

FRÅN FÖRSTASIDAN