Theo Wahlgrens hårda ord efter Bianca Ingrossos stora succé

Bianca Ingrosso och Theo

Bianca Ingrosso har nått stora framgångar med sitt skönhetsmärke CAIA.
I sin senaste vlogg har lillebrodern Theodor Wahlgren synpunkter på en liten detalj.
Följarnas starka reaktion på Theos ord
Slå på ljud

I Wahlgrens värld får Kanal 5-tittarna titt som tätt se Theodor Wahlgren, 13. Han är nämligen Pernilla Wahlgrens, 52, yngste son och därmed lillebror till Benjamin Ingrosso, 22, Bianca Ingrosso, 25, samt Oliver Ingrosso, 30.

När Pernilla gästade David Hellenius, 46, intervjuprogram Hellenius hörna i december avslöjade hon anledningen till att Theo inte har en större roll i realityserien.

– I den här ålder då vill man inte att det ska vara lika mycket fokus och han vill inte bli igenkänd och så där, sa Pernilla i programmet då.

Theodor Wahlgren hänger en hel del med sin storasyster, vilket följarna kan se på Bianca Ingrossos populära Youtube-kanal. Bianca älskar att skämma bort Theo och i en av sina senaste vloggar överraskade hon honom med en riktig pangmåltid. 13-åringen blev väldigt glad av systerns gest och det märks tydligt att han uppskattar när storasystern kommer på besök.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Theo Wahlgrens diss till Bianca

I sin senaste Youtube-video umgås syskonen igen, men den här gången hemma hos Bianca Ingrosso, som bor på Östermalm i Stockholm.

Bianca pratar då bland annat om en sminkprodukt som hennes skönhetsmärke CAIA nyligen har lanserat. Bianca anser att produkten får hennes smink att se väldigt bra ut, men det verkar inte riktigt som att hennes lillebror håller med henne.

– Visst ser mitt smink bra ut?, frågar Bianca Ingrosso.

– Mm. Lite översminkad, du ser ut som en brittisk modell, svarar Theo och visar med en gest att han tycker att Bianca har tagit i lite för mycket när hon lagt sin makeup.

Bianca blir till en början lite stött av kommentaren men försöker sedan att se det positiva i det.

– Tack så mycket, jag tar det som en komplimang, säger hon.

Biancas sminkmärke CAIA startade 2018 och har gjort stor succé. När de första produkterna släpptes kraschade sajten på grund av högt tryck och sedan dess har Bianca Ingrossos företag gått spikrakt uppåt.

FOTO: Youtube, Dplay

SENASTE NYTT!