LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Theo Wahlgrens frånvaro under Pernillas stora dag – anledningen bakom

25 mar, 2024 
Pernilla Wahlgren blev utsedd till Årets Mama-ikon. Men någon som var frånvarande under hennes stora intervju var sonen Theo Wahlgren.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrushBrand logo
Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrush

På den årliga Mama-galan var det ingen mindre än Pernilla Wahlgren, 56, som blev utsedd till Årets Mama-ikon. Inför bemärkelsen hade Pernilla både en fotografering och intervju med tidningen hemma hos sig.

I podcasten Wahlgren & Wistam berättar tv-profilen nu om förberedelserna inför, och varför hennes son Theo Wahlgren inte kunde vara närvarande på hennes stora dag.

– För många många år sedan så blev jag utsedd till årets Mama. Vilket var väldigt hedersamt och då tog vi en jättefin familjebild, jag och de barn jag hade då. Då hade jag inte fått Theo än, förklarar Pernilla.

Pernilla Wahlgrens oro inför fotograferingen med barnen

Även den här gången skulle hela familjen vara samlad för en gemensam bild.

Annons

– Då sa de att vi skulle så gärna vilja fota en fin bild med dig, alla dina barn och även barnbarn då, eftersom jag nu även är farmor. Jag bara kände att hur ska jag få ihop det? Det är inte så att mina barn alltid vill vara med på alla bilder där jag är med och alltid vill figurera i alla sammanhang där jag är med.

Men trots det gav Pernilla det ett försök.

– Så jag skrev ett sms till alla och sa att jag har fått den här förfrågan och jag förstår om alla inte vill, men deras önskan är att vi ska ta en bild ihop.

Theo Wahlgren saknades under Pernillas stora intervju

Till hennes glädje var alla barnen villiga att delta, trots att det för vissa var ont om tid.

– Theo skulle iväg på någon skidresa med skolan, han hade exakt tio minuter på sig från att vi började fota till att han behövde dra, säger Pernilla och fortsätter:

– Men vi fick till det och det blev en väldigt fin bild som nu pryder Mamas omslag.

Theo hann alltså vara med på bilden men han kunde därmed inte delta i den större intervjun med tidningen där de resterande barnen var med och pratade om sin mamma.

FOTO: Discovery+

Annons