LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Theo Wahlgrens beteende avslöjat: Går till Bianca när han behöver pengar

12 nov, 2023 
THEO WAHLGREN, BIANCA INGROSSO
Theo Wahlgren är yngst av syskonen Wahlgren/Ingrosso och han är deras lilla ögonsten.
Nu kommer det fram att Bianca skämmer bort honom.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Theo Wahlgrens sorg efter Pernillas beteende: ”Ska bara”Brand logo
Theo Wahlgrens sorg efter Pernillas beteende: ”Ska bara”

Pernilla Wahlgren, 55, är mamma till barnen Oliver Ingrosso, 33, Bianca Ingrosso, 28, Benjamin Ingrosso, 25, och Theo Wahlgren, 16.

Idag har alla flyttat hemifrån förutom Theo som fortfarande bor hemma hos Pernilla varannan vecka. Under årens lopp har Pernilla och Theo kunnat vara väldigt ärliga med varandra och de har en nära relation.

Eftersom Theo är ganska mycket yngre än sina syskon så har de stora tagit hand om honom under årens lopp. Bland annat har Theo fått sommarjobba på Olivers restaurang och han har fått göra praktik hos Bianca på CAIA.

Pernilla Wahlgren om bortskämda barn

Att Theo gärna jobbar är något som Pernilla tidigare varit öppen med. ”Det är ju så dyrt att vara tonåring idag”, sa hon i podden. I veckans avsnitt av Wahlgren & Wistam kommer hon och poddkollegan Sofia Wistam, 56, in på pengar och om de skämmer bort sina barn.

Annons

– Men det är också väldigt roligt när man skäller ut sina barn och bara "du är så jäkla bortskämd din snorunge" fast liksom "det är ju du mamma som har skämt bort mig då i sådana fall, om jag är bortskämd är det på grund av dig".

Pernilla är tydlig med att hennes barn aldrig varit särskilt bortskämda. Men om hon måste säga en person så blir det Theo.

– Nej men jag skulle nog säga att det är Theo kanske som är mest bortskämd. Men han ville aldrig ha någonting när han var liten, då var han så himla tacksam för det lilla och önskade inte så mycket. Så när han väl började liksom intressera sig för kläder tyckte jag att det var så kul, säger Pernilla och fortsätter:

– Sedan fick ju han någon sådan här kashmir-noja och ville bara ha kashmir-kläder, man bara "okej det var inte så billigt".

Theo Wahlgrens beteende avslöjat – går till Bianca

Theo har däremot knäckt koden. Han har insett att han har en väldigt generös storasyster så när han behöver något nytt är det henne han hör av sig till helt enkelt.

– Nu kan jag ju säga att nu har han fattat grejen så nu går ju han till Bianca istället när han vill ha någonting. Så jag får skälla på Bianca istället när han blir bortskämd, det är hennes fel, säger Pernilla i podden.

FOTO: Discovery+, Karin Törnblom/TT

Annons